Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Μεγάλωσε η λίστα των τραυματιών – Νέα απώλεια για Φλικ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Μεγάλωσε η λίστα των τραυματιών – Νέα απώλεια για Φλικ

Ένα ακόμη πλήγμα στο ήδη ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς ρόστερ της Μπαρτσελόνα!

04.09.2024 | 14:49

Η κακοδαιμονία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά στη σεζόν κάνοντας το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα. Μπορεί να βρίσκονται στη κορυφή της La Liga έχοντας την καλύτερη επίθεση και μια πολύ καλή παρουσία στο χορτάρι. Όμως η εικόνα της ομάδας του Χάνσι Φλικ θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη αν δεν υπήρχαν οι τόσες σημαντικές απουσίες στο ρόστερ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το απουσιολόγιο της Μπαρτσελόνα μάλιστα αντί να μικραίνει… μεγαλώνει! Νέο πλήγμα για τους Καταλανούς ο τραυματισμός του Φερμίν Λόπεζ. Ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε στον μηρό στην προπόνηση της Κ-21 της Εθνικής Ισπανίας. Σήμερα η επίσημη Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστά τα μαντάρα. Ο ταλαντούχος μέσος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες μέχρι να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο αριστερό του πόδι!

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος μίλησε – «Επιστρέψαμε! Πλέον δίνουμε τρελά συμβόλαια»

H ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Φερμίν Λόπεζ

Το «μπλαουγκράνα» απουσιολόγιο έχει πλέον επτά παίκτες τραυματίες. Οι άλλοι έξι είναι οι Αραούχο, Κρίστενσεν, Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Ανσού και Μαρκ Μπερνάλ. Οι περίπου τρεις εβδομάδες απουσίας σημαίνουν ότι θα χάσει τρία ή τέσσερα παιχνίδια, τρία παιχνίδια της LaLiga με Τζιρόνα, Βιγιαρεάλ και Χετάφε και την πρεμιέρα του Champions League με τη Ρόμα.

Ο Χάνσι Φλικ συνεχίζει να μετρά τις πληγές στο ρόστερ του! Παρόλα αυτά ο Γερμανός δεν μπορεί παρά να αισιοδοξεί καθώς οι παίκτες που διαθέτει αποδίδουν εξαιρετικά και του χαρίζουν νίκες και σιγουριά για τη δύσκολη συνέχεια!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version