ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Η Ίντερ ετοιμάζει… ληστεία με θύμα τη Λίβερπουλ!
Ο Μπουφόν εξήγησε με τον πιο ρομαντικό τρόπο γιατί δεν άφησε τη Γιουβέντους όταν υποβιβάστηκε!
Ο Τεν Χαγκ «άδειασε» με εμφατικό τρόπο το δικό του… παιδί!
Η μάνα του Ραμπιό έκανε το deal της χρονιάς με τη Μαρσέιγ: Το πριμ με τα πολλά… μηδενικά!
Ο Κούμπο δημιούργησε τον παίκτη των ονείρων μας – «Φτιάξτε καλύτερο αν μπορείτε» (vid)
Το επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ τσεκάρει τον σταρ της Λίβερπουλ»
Ο Μπαπέ χρειάζεται μόνο 8 γκολ στο φετινό Champions League και υπάρχει… σημαντικός λόγος!
Μερακλής ο Έντρικ – Παντρεύτηκε στα 18 του το top μοντέλο της Βραζιλίας (pics)
Αρχηγός της Ρεάλ… με καρύδια: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό! Βινίσιους, είμαι μαζί σου»
Ο Νέβιλ γλέντησε την… διπλάρα της Φόρεστ – Το βίντεο που εξόργισε την Λίβερπουλ (vid)
Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ο Κολοσσός της άμυνας της Άρσεναλ!
Έκτακτο: Η Ρεάλ τον έπεισε – Ο αφανής… ήρωας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (pic)
Η ποινή που διαλύει την Σίτι – «Ο υποβιβασμός είναι χάδι, μπροστά σε αυτήν την απόφαση»
Ανατριχιαστικός Καρβαχάλ: «Μόνο τότε θα φύγω από τη Ρεάλ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Topics

«Τρέμει» η Λίβερπουλ για 2+1 «καυτά» συμβόλαια!

Αφού δεν έκανε πολλές μεταγραφές φέτος, η Λίβερπουλ καλείται να διαχειριστεί τρία βραχυπρόθεσμα συμβόλαια βασικών της παικτών.

«Τρέμει» η Λίβερπουλ για 2+1 «καυτά» συμβόλαια!

Του χρόνου η Λίβερπουλ θα ακούσει τον κώδωνα του κινδύνου πιο δυνατά από ποτέ. Ήδη βασικά τον έχει ακούσει αναφορικά με ληξιπρόθεσμα συμβόλαια. Τρία εξ αυτών αφορούν βασικούς κι αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές της. Αυτοί, θα δουν τις δεσμεύσεις τους το καλοκαίρι του 2025 με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, να εκπνέουν. Ως αποτέλεσμα, τον Γενάρη θα μπορέσουν να μιλήσουν με σύλλογο της αρεσκείας τους και μάλιστα να υπογράψουν προσύμφωνα!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι τρεις τους έχουν δοξάσει τη φανέλα της Λίβερπουλ και με το παραπάνω. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο για το κοινό καλό στο «Άνφιλντ». Έχουν σηκώσει τα πάντα στην κοινή τους πορεία με την κόκκινη φανέλα. Αλλά, το πλήρωμα του χρόνου έρχεται για όλους.

Τα χρόνια περνούν και πρώτος θα το διαπιστώσει αυτό ο Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός στα 33 του διανύει την τελευταία σεζόν του στο μεγάλο αγγλικό λιμάνι. Όπως όλοι τους βέβαια, απλώς ξεκινάμε με τον γηραιότερο. Ο Φαν Ντάικ έχει περάσει καλές και κακές στιγμές στη Λίβερπουλ από το 2018 που ανήκει εκεί. Σήκωσε κάθε τρόπαιο, αλλά βίωσε και χιαστούς πριν τρία χρόνια, που τον άφησαν αρκετά πίσω. Πλέον, ηγείται της άμυνας και της ομάδας γενικότερα όντας ο πρώτος αρχηγός της.

Συνεχίζουμε με τον Σαλάχ. Ο 32χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ από το 2017 φορά τη φανέλα των «ρεντς» έχοντας γράψει αρκετά ρεκόρ αυτά τα χρόνια. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, αυτή είναι η τελευταία χρονιά του στον σύλλογο. Ο Σαλάχ είναι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές για τον κόσμο της Λίβερπουλ. Όντας ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ τη βαριά της φανέλα.

Τελειώνουμε με την… παλιοσειρά της παρέας. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη όλων για το πιο πανέξυπνο κόρνερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου (σ.σ. με λίγη δόση υπερβολής). Το 2019 στον 2ο ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα, είχε πιάσει στον ύπνο την καταλανική άμυνα χρίζοντας σκόρερ τον Οριγκί. Ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ είναι ο μικρότερος της τριάδας (25 ετών) και συνάμα ο πιο παλιός στην ομάδα, αφού την υπηρετεί από το 2016.

Το… μπαλάκι στη Λίβερπουλ πια

Βέβαια, όλα αυτά θα μπορέσει να τα ανατρέψει η Λίβερπουλ. Πώς; Μα φυσικά με προτάσεις ανανέωσης συμβολαίων. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα τους χάσει ελεύθερους. Ή τουλάχιστον κάποιους από αυτούς, σε περίπτωση που η διοίκηση μαζί με τον Άρνε Σλοτ αποφασίσουν τίνος το συμβόλαιο θέλουν να επεκτείνουν. Έστω ότι δεν ανανεώνει κανέναν, θα χάσει 155 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία της τριάδας που αναφέραμε. Ο Φαν Ντάικ κοστίζει 30.000.000€, ο Σαλάχ 55 εκατ. ευρώ κι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεκαπέντε εκατ. ευρώ περισσότερα από τον Σαλάχ. Συνεπώς, είναι στο χέρι των «ρεντς» η τύχη των τριών αυτών σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ