ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Η Ίντερ ετοιμάζει… ληστεία με θύμα τη Λίβερπουλ!
Ο Μπουφόν εξήγησε με τον πιο ρομαντικό τρόπο γιατί δεν άφησε τη Γιουβέντους όταν υποβιβάστηκε!
Ο Τεν Χαγκ «άδειασε» με εμφατικό τρόπο το δικό του… παιδί!
Η μάνα του Ραμπιό έκανε το deal της χρονιάς με τη Μαρσέιγ: Το πριμ με τα πολλά… μηδενικά!
Ο Κούμπο δημιούργησε τον παίκτη των ονείρων μας – «Φτιάξτε καλύτερο αν μπορείτε» (vid)
Το επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ τσεκάρει τον σταρ της Λίβερπουλ»
Ο Μπαπέ χρειάζεται μόνο 8 γκολ στο φετινό Champions League και υπάρχει… σημαντικός λόγος!
Μερακλής ο Έντρικ – Παντρεύτηκε στα 18 του το top μοντέλο της Βραζιλίας (pics)
Αρχηγός της Ρεάλ… με καρύδια: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό! Βινίσιους, είμαι μαζί σου»
Ο Νέβιλ γλέντησε την… διπλάρα της Φόρεστ – Το βίντεο που εξόργισε την Λίβερπουλ (vid)
Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ο Κολοσσός της άμυνας της Άρσεναλ!
Έκτακτο: Η Ρεάλ τον έπεισε – Ο αφανής… ήρωας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (pic)
Η ποινή που διαλύει την Σίτι – «Ο υποβιβασμός είναι χάδι, μπροστά σε αυτήν την απόφαση»
Ανατριχιαστικός Καρβαχάλ: «Μόνο τότε θα φύγω από τη Ρεάλ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Βινίσιους: «Ροναλντίνιο και Ρονάλντο μου λένε πως πρέπει να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Βινίσιους μίλησε στο «CNN» και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, όπως το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον Κιλιάν Μπαπέ αλλά και στη Χρυσή Μπάλα, τονίζοντας πως οι Ρονάλντο και Ροναλντίνιο του λένε πως αξίζει να την κερδίσει.

Βινίσιους: «Ροναλντίνιο και Ρονάλντο μου λένε πως πρέπει να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βινίσιους:

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για τους Βραζιλιάνους θρύλους που έχει ως παραδείγματα: «Έχω τον Κακά ως παράδειγμα, έχω τον Ρονάλντο που κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα δύο φορές, έχω τον Ροναλντίνιο, τον Ριβάλντο, πολλούς Βραζιλιάνους παίκτες που έχουν κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Αλλά χωρίς αμφιβολία, ο Ρονάλντο και ο Ροναλντίνιο είναι αυτοί με τους οποίους είμαι πιο κοντά, οι οποίοι μου λένε κάθε μέρα ότι πρέπει να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα».

Για το αίσθημα του να είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε εκτιμώ κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία. Όλοι θέλουν να κερδίζουν για την καλύτερη ομάδα του πλανήτη και να μπορείς να παίζεις με τους καλύτερους και να μπορείς να πετυχαίνεις τόσα πολλά γκολ σε τόσους πολλούς τελικούς και να μπορείς να βοηθάς τόσο πολύ. Είμαι μόλις 24 ετών και θέλω να συνεχίσω έτσι για πολύ περισσότερο καιρό και να δημιουργήσω ιστορία σε αυτή τη σπουδαία ομάδα στην οποία παίζω σήμερα. Δεν έχουν όλοι αυτή την ευκαιρία να το κάνουν αυτό, οπότε μιλάω για το να απολαμβάνω κάθε στιγμή με αυτή τη φανέλα». Βινίσιους

Ο Βινίσιους μίλησε για… όλους και για όλα

Για την κατάκτηση του treble: «Το Κύπελλο πάντα μας αποπροσανατολίζει από την κατάκτηση του treble, επειδή παίζεις με πολύ δύσκολες ομάδες κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, που είναι η περίοδος με τα περισσότερα παιχνίδια, οπότε το Κύπελλο καταλήγει να περιπλέκει λίγο τα πράγματα. Πρώτα έρχεται το Champions League, που είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση, ακολουθεί η La Liga και μετά το Copa Del Rey. Το καθένα έχει τη δική του πίεση, το βάρος του Champions League είναι επειδή εκεί θέλει πάντα να κερδίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Και όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί απαιτούν αυτό από εμάς, να κερδίσουμε αυτή τη διοργάνωση, αλλά ο στόχος μας τώρα είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα και να μπορέσουμε τελικά να κατακτήσουμε το τρεμπλ».

Για τις προπονήσεις με τον Ρονάλντο Ναζάριο: «Ήμουν με τον Ρονάλντο μόλις τώρα, όταν ήμουν στην Ίμπιζα και προπονήθηκα στο σπίτι του και μου είπε: “Προπονήσου εδώ λίγες μέρες ακόμα, ώστε να είσαι πιο κοντά στη Χρυσή Μπάλα”. Είναι παίκτες που έκαναν απίστευτα πράγματα και το να μπορέσω να διεκδικήσω τη Χρυσή Μπάλα και να κερδίσω ένα βραβείο που κέρδισαν εκείνοι, αυτό θα ήταν κάτι πραγματικά απίστευτο».

Για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Παίζω πάντα για να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους και, κάθε μέρα που περνάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχω ήδη κερδίσει δύο Champions League και παίζω με άλλους που έχουν ήδη κερδίσει έξι. ο Καρβαχάλ έχει επίσης κερδίσει έξι και μας παρακινούν κάθε μέρα να παίζουμε πέρα από τα όριά μας και ότι όλα είναι δυνατά με την ομάδα που έχουμε τώρα. Ήδη φτάσαμε μέχρι εδώ, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά για να παραμείνεις στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πολύ πιο δύσκολο, γι’ αυτό θέλω να μείνω σε αυτό το επίπεδο για πολύ καιρό και να μπορέσω να κατακτήσω όσα Champions League έχουν κατακτήσει ο Καρβαχάλ, ο Μόντριτς, ο Νάτσο και ο Τόνι Κρόος, που κατέκτησαν έξι. Μπορεί να έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες για την επόμενη δεκαετία και τώρα πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να αποδώσουμε. Και εγώ, μαζί με τους συμπαίκτες μου, κάθε φορά, σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, μπορούμε να δώσουμε περισσότερα τρόπαια στη Ρεάλ».

Για το νέο ρόστερ: «Η ομάδα είναι πολύ καλή και είναι έτσι εδώ και πολύ καιρό. Τώρα με την άφιξη του Μπαπέ, όλοι λένε ότι η ομάδα μπορεί να γίνει ασταμάτητη, αλλά προς το παρόν, πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες προπονήσεις και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τον Κιλιάν Μπαπέ: «Λατρεύω το στυλ του Μπαπέ, λατρεύω τον τρόπο που παίζει και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το τι μπορούμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έρχεται αφού έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ, αφού έχει κερδίσει τόσους πολλούς τίτλους. Έρχεται στον σύλλογο που πάντα ονειρευόταν να είναι και στον οποίο κάθε παίκτης πάντα ονειρευόταν να παίξει, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θεού θέλοντος, ο Μπαπέ θα μπορέσει να πετύχει τόσα πολλά γκολ για εμάς όσα πέτυχε στην προηγούμενη ομάδα του, όσα πετυχαίνει στην Εθνική ομάδα, και θα μπορέσει να κάνει ακόμα περισσότερα μαζί μας».

Διαβάσγε επίσης: Οι τρεις μεταγραφές που κυνηγά η Ρεάλ Μαδρίτης για να αγγίξει το τέλειο

Για τον Μάρτα: «Πρέπει να μιλήσω για τη Μάρτα, η οποία είναι η μεγαλύτερη που έπαιξε ποτέ στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Της τρέφω μεγάλη αγάπη γιατί πιστεύω ότι άλλαξε το άθλημα και έβαλε το γυναικείο ποδόσφαιρο στο επίπεδο που του αξίζει. Το γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα και η Μάρτα ήταν μία από τις πρωτοπόρους. Η Μάρτα για εμάς είναι ό,τι ήταν ο Πελέ για όλους στη Βραζιλία, όπως ο Άιρτον Σένα, είναι από ένα επίπεδο όπου υπάρχει ένας άνθρωπος σε κάθε εκατομμύριο χρόνια».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ