Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)
Nations League

Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)

Η Εθνική ομάδα δεν έπαιξε... φανταστικό ποδόσφαιρο, όμως, δεν είχε προβλήματα κόντρα στη Φινλανδία και έτσι επικράτησε εντός έδρας με 3-0.

07.09.2024 | 23:49

Η Εθνική ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι στο Nations League στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία ήθελε τη νίκη. Με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο.

Αυτό έγινε πραγματικότητα. Και μην… έθελξε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Η Εθνική ομάδα επικράτησε με σκορ 3-0, έχοντας έναν μεγάλο πρωταγωνιστή: τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο ταλαντούχος στράικερ σημείωσε δύο από τα τρία τέρματα της «γαλανόλευκης» και συνέβαλλε τα μέγιστα για το ιδανικό ντεμπούτο του πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Φινλανδία έδειξε ότι ήθελε να περάσει στο παιχνίδι τον ρυθμό της. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους. Όμως, ήταν δύσκολο για εκείνους να βρουν χώρους και τους παίκτες που ήθελαν, ώστε να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις μπροστά από τον Βλαχοδήμο.

Η Εθνική έδειχνε να μην πατάει και τόσο καλά στα πόδια της. Αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ανοίξει το σκορ στο 23′. Ο Ιωαννίδης έκλεψε ωραία την μπάλα, μετά από κακή επαφή που είχε με την μπάλα ο κίπερ της Φινλανδίας και από κοντά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν πιστοί στο πλάνο τους και δεν άλλαξαν τίποτα. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς σε μία από τις καλές στιγμές τους και αλλάζοντας γρήγορα την μπάλα όχι μόνο βγήκαν μπροστά, αλλά, σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Κουλιεράκη στο 37′.

Όλα ξεκίνησαν με τον Ιωαννίδη όταν πήρε την μπάλα στα πόδια του. Στη συνέχεια ο Τσιμίκας, που είχε προωθηθεί έκανε το γύρισμα με τον Έλληνα στόπερ από κοντά να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν λίγο καλύτερος για την Εθνική μας ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε τις αλλαγές που έπρεπε και αυτό είχε αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της Εθνικής .

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Ιωαννίδη στο 76′ μετά από κόρνερ με τον φορ του ΠΑΟ να νικάει στον αέρα κάθε άλλο αντίπαλο για το 3-0 που έμελλε να μείνει ως το τέλος και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της Εθνικής στην πρώτη αγωνιστική του Nations League, αλλά και στο ντεμπούτο του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version