Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σαλιμπά εκτέθηκε – Στόπερ για… κλάματα, τον ξεφτίλισαν οι Ιταλοί (vid)
Άρσεναλ

Ο Σαλιμπά εκτέθηκε – Στόπερ για… κλάματα, τον ξεφτίλισαν οι Ιταλοί (vid)

Ο Σαλιμπά ήταν σκιά του εαυτού του στο ματς κόντρα στην Ιταλία και πέρασε μια εφιαλτική βραδιά...

07.09.2024 | 16:37

Ο Σαλιμπά είναι δεδομένα ένας καλός και ποιοτικός κεντρικός αμυντικός, ωστόσο ίσως και να είναι λίγο υπερεκτιμημένος. Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Γαλλία και την Ιταλία, οι επιθετικοί της ομάδας του Σπαλέτι έκαναν πλάκα στους στίπερ των Γάλλων.

Αν μη τι άλλο ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ.. φάνηκε παίκτης «χαμηλού» επιπέδου και είχε τεράστια ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του…

Όπως θα δείτε στο τρίτο γκολ της Ιταλίας, ο Σαλιμπά μένει άγαλμα και λειτουργεί τόσο… αργά, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με σχετική άνεση.

Δείτε το γκολ και την ακατανόητη ενέργεια του ΣΑλιμπά:

Ο στόπερ των Γάλλων δέχεται έντονη κριτική μετά και από την νέα του κακή εμφάνιση με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και σιγά σιγά καταρρέει ο μύθος του… «κορυφαίου».

Φυσικά στην Άρσεναλ τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς το στυλ παιχνιδιού των Λονδρέζων τον βοηθάει να δείξει την ποιότητα του, κρύβοντας τις αδυναμίες του, με τον Αρτέτα να τον πιστεύει αρκετά.

Στο ματς κόντρα στην Ιταλία ωστόσο εκτέθηκε και ο ίδιος… εξέθεσε και την ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version