Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»
Ρεάλ Μαδρίτης

Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την αγάπη που έχει πάρει και συνεχίζει να παίρνει από τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια!

08.09.2024 | 01:28

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Όπου και αν έχει πάει τα έχει πάρει όλα. Ή σχεδόν όλα.

Ο δεύτερος κύκλος του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι απλά καλός. Μα σίγουρα ανώτερος από τον πρώτο. Ήδη έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League με την ισπανική ομάδα και άλλα τόσα πρωταθλήματα. Σκοπός του είναι μέχρι τη στιγμή, όπου θα αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο να σηκώσει όσες πιο πολλές κούπες γίνεται. Αν σκεφτεί και αν δει κανείς τους παίκτες που έχει ή την ομάδα που έχει δημιουργήσει, τότε δεν είναι και πολύ δύσκολο αυτό! Τουλάχιστον στη θεωρία και στα… χαρτιά.

Από την άλλη ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να παίρνει αγάπη από τους οπαδούς. Έρχεται σε επικοινωνία μαζί τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Όπως ο ίδιος επισήμανε με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «MARCA» το τελευταίο χρονικό διάστημα παίρνει πολλά και διαφορετικά δώρα από τους θαυμαστές του. Και τα συναισθήματα είναι κάπως… ανάμεικτα! 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κάρλο Αντσελότι για τα δώρα που παίρνει το τελευταίο χρονικό διάστημα:

«Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Και όσο περνάει ο καιρός συνεχίζεται να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Όπου πάω υπάρχει και ένα δώρο για εμένα. Τα πιο συνηθισμένα δώρα που παίρνω τελευταία είναι είτε κάποιο πούρο, είτε… μασημένες τσίχλες!

Μπορώ να πω ότι είναι και αυτός ένας τρόπος για να σου δείξει ο κόσμος την αγάπη του. Αλλά από την άλλη είναι ένα αηδιαστικό δώρο! Παρόλα αυτά ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη του», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version