Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επεισόδιο στην προπόνηση της Ολλανδίας: Τσακώθηκαν Βέχορστ και Τίμπερ, τα πήρε ο Κούμαν
Nations League

Επεισόδιο στην προπόνηση της Ολλανδίας: Τσακώθηκαν Βέχορστ και Τίμπερ, τα πήρε ο Κούμαν

Απρόοπτο συνέβη στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ολλανδίας με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Βέχορστ και Τίμπερ. Έξαλλος ο Κούμαν.

08.09.2024 | 19:24

Χάλασε κι άλλο το ήδη χαλασμένο κλίμα σήμερα στην Εθνική Ολλανδίας. Μιας και στη σημερινή προπόνησή της παρουσιάστηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δυο διεθνών, Βάουτ Βέχορστ και Γιούριαν Τίμπερ. Ο επιθετικός του Άγιαξ τσακώθηκε με τον στόπερ της Άρσεναλ για ένα φάουλ. Με τον Ρόναλντ Κούμαν να επιβάλλεται της κατάστασης και να τελειώνει το ζήτημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μάλιστα, ο Βέχορστ έφυγε από το προπονητικό κέντρο των «Οράνιε» εμφανώς εκνευρισμένος. Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίστευε ότι του έγινε επιθετικό φάουλ, αλλά καθώς συνέχισε να διαμαρτύρεται, ο Ρόναλντ Κούμαν φώναξε «τώρα έγινε»!

Όλα αυτά συνέβησαν δυο μέρες πριν η Ολλανδία υποδεχτεί τη Γερμανία στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ (10/9, 21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Nations League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version