Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαπέ ή Μπενζεμά; Ο Κριστιάνο έδωσε απάντηση και μας άφησε… παγωτό! (vid)
Saudi Pro League

Μπαπέ ή Μπενζεμά; Ο Κριστιάνο έδωσε απάντηση και μας άφησε… παγωτό! (vid)

Στο νέο του βίντεο στο YouTube, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στον Ρίο Φέρντιναντ για το ποιον εκ των Μπαπέ και Μπενζεμά προτιμάει.

08.09.2024 | 17:36

Νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube ανάρτησε σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ξανά στον καναπέ του στο στούντιο μαζί με τον Ρίο Φέρντιναντ σε ρόλο δημοσιογράφου. Κοντεύει το μισό εκατομμύριο προβολές ήδη το βίντεο, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες οδεύουν προς τα 60 εκατομμύρια. Αυτά από άποψη στατιστικών και απήχησης του καναλιού του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών με 900 γκολ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το περιεχόμενο του βίντεο είχε να κάνει με δυάδα ποδοσφαιριστών και ποιους προτιμά ο Ρονάλντο. Κάθε φορά κρατά έναν και έρχεται άλλος για να τον «διώξει» ή να τον κρατήσει. Θα το έχετε δει σίγουρα σε αρκετά βιντεάκια στα social media. Ο Κριστιάνο κράτησε αρκετές φορές τον Πολ Σκόουλς, περισσότερες τον Ράιαν Γκιγκς μέχρι να τον αφήσει εκτός για χάρη του Καρίμ Μπενζεμά. Όμως, ο Φέρντιναντ τού εμφάνισε τον Κιλιάν Μπαπέ, με τον CR7 να τον διαλέγει… δαγκωτό!

Θυμίζουμε ότι με τον Μπενζεμά είχαν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το ίδιο καλοκαίρι, πριν από 15 χρόνια. Έπαιξαν παρέα για εννιά σεζόν πριν ο Πορτογάλος σταρ φύγει για τη Γιουβέντους. Κατέκτησαν μαζί μεταξύ άλλων τέσσερα Champions League (2014, 2016, 2017, 2018). Και παρότι με τον Μπαπέ δεν έχει υπάρξει συμπαίκτης, τον προτίμησε. Δεν το περιμέναμε ομολογούμε…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version