Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Νάγκελσμαν είναι βέβαιος πως η Χρυσή Μπάλα θα έρθει – μελλοντικά – σε γερμανικά χέρια
Nations League

O Νάγκελσμαν είναι βέβαιος πως η Χρυσή Μπάλα θα έρθει – μελλοντικά – σε γερμανικά χέρια

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του κάνοντας ειδική αναφορά στους Μουσιάλα και Βιρτζ!

08.09.2024 | 11:34

Μπορεί η φετινή Χρυσή Μπάλα έχει… κλειδώσει – ουσιαστικά – σε δύο ονόματα! Σε αυτά των Βινίσιους Τζούνιορ και Ρόντρι. Ένας από τους δύο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο μεγάλος νικητής. Στο μέλλον όμως η διάκριση αυτή θα καταλήξει και σε άλλα χέρια. Κατά τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γερμανίας είναι βέβαιο πως η Χρυσή Μπάλα θα έρθει και στην πατρίδα του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές να επικρατούν της Ουγγαρίας με 5-0 στο πρώτο τους παιχνίδι για τον όμιλο του Nations League. Είδε τους Μουσιάλα και Βιρτζ να οδηγούν την ομάδα του σε μια άνετη νίκη επί των Ούγγρων! Στο φινάλε της αναμέτρησης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Νάγκελσμαν έβαλε στη κουβέντα τη Χρυσή Μπάλα. Δεν μίλησε για τη φετινή αλλά για αυτές που θα ακολουθήσουν βάζοντας στο τραπέζι τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών του.

Διάβασε επίσης: H Γιουνάιτεντ… διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης – Το μυθικό ποσό που έδωσε στον Γιορό

Αποθέωσε Μουσιάλα και Βιρτζ ο Νάγκελσμαν

«Τζαμάλ Μουσιάλα και Φλόριαν Βιρτζ μπορούν να κατακτήσουν στο μέλλον τη Χρυσή Μπάλα» ανέφερε ο Νάγκελσμαν! Αμφότεροι έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους! Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να πρωταγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο και να ανέβουν σε πολλές κορυφές! Είτε με τις ομάδες τους είτε ατομικές όπως αυτή της Χρυσής Μπάλας!

Για την ιστορία η Γερμανία επικράτησε με 5-0 της Ουγγαρίας με τους Βιρτζ και Μουσιάλα πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας! Φούλκρουγκ, Χάβερτζ και Πάβλοβιτς οι υπόλοιποι σκόρερς των Γερμανών!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version