Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα να κινηθούν για τον Οσιμέν τον Ιανουάριο!
Νάπολι

Οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα να κινηθούν για τον Οσιμέν τον Ιανουάριο!

Ο Βίκτορ Οσιμέν δεν έχει μέλλον στη Νάπολι αλλά μπορεί να έχει σε μία από δέκα συγκεκριμένες ομάδες.

08.09.2024 | 16:34

Η απόφαση της Νάπολι ότι ο Βίκτορ Οσιμέν δε θα ξαναπαίξει για τον σύλλογο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τις υπόλοιπες ομάδες να αποκτήσουν τον επιθετικό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο παίκτης είναι δανεικός στη Γαλατασαράι και στο συμβόλαιό του αναφέρεται πως τον Ιανουάριο 10 ομάδες μπορούν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Οσιμέν πήγε ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, με τον σύλλογο να του δίνει 210.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει για λίγο, καθώς υπάρχει ρήτρα διακοπής σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση από 10 συγκεκριμένους συλλόγου.

Όπως αναφέρει το «TeamTalk» οι ομάδες που μπορούν να κινηθούν για τον Οσιμένο τον Ιανουάριο είναι η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ, η Τσέλσι (η οποία προσπάθησε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι αλλά τελικά ο Οσιμέν δε δέχθηκε το συμβόλαιο που του προσέφερε), η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι άλλες τρεις ομάδες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Οι ομάδες που μπορούν να κινηθούν για τον Οσιμέν

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις περισσότερες από αυτές τις ομάδες η απόκτηση του Οσιμέν φαντάζει από δύσκολη ως απίθανη. Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε το καλοκαίρι τον Κιλιάν Μπαπέ και αν δεν προχωρήσει σε μία τεράστια πώληση δε θα κινηθεί για κάποιον επιθετικό. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, η Μπάγερν Μονάχου έχει τον Χάρι Κέιν, ενώ Λίβερπουλ και Άρσεναλ δύσκολα θα μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Έτσι, μένουν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίες θεωρητικά έχουν την οικονομική ευχέρεια για να κάνουν δικό τους τον παίκτη και μένει να φανεί αν θα κινηθούν όντως για την απόκτησή του σε λίγους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Το deal του αιώνα: Θα… ξεζουμίσει τα ταμεία της Γαλατασαράι ο Όσιμεν για έναν χρόνο!

Η Νάπολι, αποφασισμένη να ξεφορτωθεί τον επιθετικό, μείωσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 75 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, αν δεν πραγματοποιηθεί μεταγραφή μέχρι το τέλος της περιόδου του επόμενου καλοκαιριού, ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει το συμβόλαιο του Όσιμεν μέχρι το 2027.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version