Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι μετά την έξοδο του Οσιμέν!
Ιταλία

Serie A: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι μετά την έξοδο του Οσιμέν!

Ο Οσιμέν αποχώρησε από τη Serie A και πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ανήκει στη Γιουβέντους.

08.09.2024 | 15:53

Με την αποχώρηση του Βίκτορ Οσιμέν από τη Νάπολι, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους αναδείχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη Serie A. Η απόφαση της Νάπολι να παραχωρήσει τον επιθετικό της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Οσιμέν μετακόμισε τελικά στη Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού, με την τουρκική ομάδα να καλύπτει 6 εκατομμύρια ευρώ από τους μισθούς του. Μετά από αυτή τη συμφωνία, ο Βλάχοβιτς κατέχει πλέον την πρώτη θέση στη σχετική λίστα της Serie A, κερδίζοντας 12 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν στη Γιουβέντους.

Στη Serie A Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους απλώνουν… χρυσάφι στους παίκτες

Μετά τον Βλάχοβιτς ακολουθούν τρεις παίκτες της Ίντερ που ανανέωσαν πρόσφατα τα συμβόλαιά τους με βελτιωμένους όρους. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες κερδίζει 9 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, χωρίς τα μπόνους, ενώ τόσο ο Τσαλχάνογλου όσο και ο Μπαρέλα αμείβονται με 6,5 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας, με μπόνους απόδοσης που μπορούν να ανεβάσουν και άλλο αυτό το ποσό.

Ο Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε στη Νάπολι, και ο Μάρκους Τουράμ κερδίζουν από 6 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Ο Λουκάκου δέχτηκε συγκεκριμένα μια σημαντική μείωση του μισθού του για να διευκολύνει τη μετακίνησή του από την Τσέλσι. Στη συνέχεια βρίσκονται ξανά παίκτες της Ίντερ, με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι να λαμβάνει 5,5 εκατομμύρια ευρώ και τον Μπέντζαμιν Παβάρντ να κερδίζει 5 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη, 5 εκατομμύρια ευρώ λαμβάνει και ο Ράφα Λεάο από τη Μίλαν κάθε χρόνο.

Διαβάστε επίσης: ΜΑΓΙΚΟ γκολ Ντιμάρκο, ασίστ με τακουνάκι ο Τονάλι και 1-1 στο Παρίσι!

Έτσι, φαίνεται πως η Ίντερ έχει τα περισσότερα υψηλά συμβόλαια, με τους «Νερατζούρι» να αμοίβουν και με το… παραπάνω τους ποδοσφαιριστές τους. Ωστόσο, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ανήκει στη «Γηραιά Κυρία», μετά τον δανεισμό του Οσιμέν.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version