Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Ο Εστεβάο έρχεται για να… διώξει τον Πάλμερ!
Τσέλσι

Τσέλσι: Ο Εστεβάο έρχεται για να… διώξει τον Πάλμερ!

Το νεαρό «διαμάντι» της Τσέλσι σκοπεύει να αγωνίζεται στους «Μπλε» στη θέση που έχει... βολευτεί ο Κόουλ Πάλμερ.

08.09.2024 | 14:17

Ο ατζέντης του Εστεβάο Γουίλιαν μίλησε για τα μακροπρόθεσμα σχέδια της Τσέλσι για τον νεαρό Βραζιλιάνο σταρ. Η Τσέλσι εξασφάλισε τον 17χρονο εξτρέμ από την Παλμέιρας τον Ιούνιο έναντι 29 εκατομμυρίων λιρών, με μπόνους που ενδεχομένως να ανεβάσουν τη συμφωνία στις 52 εκατομμύρια λίρες. Ο Εστεβάο θα ενταχθεί επίσημα στην Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αν και ο Εστεβάο μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις της πρώτης γραμμής, ο ατζέντης του, Αντρέ Κάρι, αποκάλυψε ότι η Τσέλσι τον φαντάζεται ως «10», ρόλο που σήμερα έχει ο Κόουλ Πάλμερ. «Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού», δήλωσε ο Κάρι σε συνέντευξή του στην «UOL» στη Βραζιλία. «Η Τσέλσι βλέπει τον Εστεβάο να παίζει ως «10» και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω παίζοντας στο κέντρο».

Η Τσέλσι βλέπει τον Εστεβάο στη θέση που παίζει ο Πάλμερ

Ο Εστεβάο έχει ήδη αποδείξει τις δυνατότητές του με εντυπωσιακές εμφανίσεις για την Παλμέιρας και τις ομάδες νέων της Βραζιλίας. Το ταλέντο, οι ικανότητες και η δημιουργικότητά του έχουν προκαλέσει συγκρίσεις με τον Νεϊμάρ, έναν από τους θρύλους της Μπαρτσελόνα, της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και της Εθνικής Βραζιλίας. Μάλιστα, από πολλούς θεωρείται το μεγαλύτερο βραζιλιάνικο πρότζεκτ μετά από τον «Νέι».

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εστεβάο νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αποκαλώντας τον «μεγάλο ταλέντο» και προβλέποντας ένα λαμπρό μέλλον για το νεαρό αστέρι. «Είναι μια ιδιοφυΐα που γεννιέται μπροστά μας», είχε αναφέρει ο Νεϊμάρ, υπογραμμίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες του μελλοντικού παίκτη της Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Γεμάτο υποσχέσεις το ντεμπούτο του προσεχούς… Λονδρέζου, «Μεσίνιο» με Βραζιλία (vid)

Καθώς ο Εστεβάο προετοιμάζεται για τη μετακίνησή του στην Τσέλσι, οι προσδοκίες είναι μεγάλες για την εξέλιξή του. Ο Βραζιλιάνος θα μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στους «Μπλε», παίζοντας είτε ως «10» είτε ως εξτρέμ, ενώ μένει να φανεί αν θα καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία όπως ο Νεϊμάρ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version