Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Τέλος η… κλάψα στην Άρσεναλ – «Σωστή 100% η αποβολή του Ράις»
Άρσεναλ

Επίσημο: Τέλος η… κλάψα στην Άρσεναλ – «Σωστή 100% η αποβολή του Ράις»

Ο διαιτητής που απέβαλλε τον Ντέκλαν Ράις «πήρε άριστα» για την επιλογή του!

10.09.2024 | 17:47

Στην Άρσεναλ… είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν στο ερχόμενο ματς κόντρα στην Τότεναμ, ειδικά μετά την γκέλα κόντρα στην Μπράιτον! Από αυτό το ματς οι άνθρωποι των Λονδρέζων είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή και από την κόκκινη κάρτα που έδωσε στον ΝΤέκλαν Ράις, θεωρώντας άδικη και τραβηγμένη την απόφαση του.

Φυσικά ακόμα και ο ίδιος ο Ντέκλαν Ράις, ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως η ενέργεια του να διώξει την μπάλα, ήταν επιπόλαια και αντιεπαγγελματική.

Επιπλέον ήρθε και η επιτροπή διαιτησίας της Premier League για να… βάλει τέλος στην “κλάψα” και στα παράπονα της Άρσεναλ δηλώνοντας με κάθε επισημότητα πως ο διαιτητής είχε 100% δίκιο και σωστά απέβαλλε τον Άγγλο μέσο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής:

«Η επιτροπή Independent Key Match Incidents (KMI) της Premier League ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ομόφωνα την απόφαση του διαιτητή Chris Kavanagh να αποβάλει τον Declan Rice κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 της Άρσεναλ εναντίον της Μπράιτον στις 31 Αυγούστου»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version