Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Αλ Νασρ φέρνει στον Κριστιάνο προπονητή με… αέρα Champions League!
Saudi Pro League

H Αλ Νασρ φέρνει στον Κριστιάνο προπονητή με… αέρα Champions League!

Η Αλ Νασρ ανακοινώνει από μέρα σε μέρα τον νέο της - φανταχτερό - προπονητή!

10.09.2024 | 14:08

Μια ανάσα από τη μεγάλη αλλαγή στον πάγκο της βρίσκεται η Αλ Νασρ! Βασικά ένα παιχνίδι μακριά! Οι Σαουδάραβες μετρούν αντίστροφα για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Λουίς Κάστρο μετρά αντίστροφα για την απόλυσή του καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν καταφέρνει να πείσει τους ιθύνοντες του συλλόγου πως είναι αυτός που θα φέρει το πρωτάθλημα στην ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής ανάμεσα σε Αλ Νασρ και Αλ Αχλί αναμένεται να είναι η τελευταία της θητείας του στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ιταλική Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Αλ Νασρ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον διάδοχο του Κάστρο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον έμπειρο τεχνικό, Στέφανο Πιόλι.

Διάβασε επίσης: «Ο Μουσιάλα είναι ο επόμενος Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου»

Πήρε όλο το… χαρτί ο Στέφανο Πιόλι

Η Αλ Νασρ κατά το ρεπορτάζ τα έχει βρει σε όλα με τον Ιταλό προπονητή. Ο Στέφανο Πιόλι αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Ριάντ για να υπογράψει το νέο του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Μια σύμβαση που θα τον διατηρήσει στην Αλ Νασρ τέσσερα χρόνια και θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 40 εκατομμύρια ευρώ (δέκα εκατ. ευρώ ανά σεζόν).

Ο Πιόλι πηγαίνει στην Αλ Νασρ έχοντας στο παλμαρέ του μια μακρόχρονη εμπειρία με τη Μίλαν. Μια γεμάτη 5ετια που έζησε τα πάντα εκεί φθάνοντας στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και στη συμμετοχή του σε ημιτελική φάση Champions League!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version