Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Ρεάλ Μαδρίτης επιμένει βραζιλιάνικα και διεκδικεί κι άλλη ταλεντάρα!
Ρεάλ Μαδρίτης

H Ρεάλ Μαδρίτης επιμένει βραζιλιάνικα και διεκδικεί κι άλλη ταλεντάρα!

Στη Βραζιλία και την Παλμέιρας το στόπερ που ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης!

10.09.2024 | 12:45

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανέκαθεν λάτρης του λάτιν στοιχείου! Οι Μαδριλένοι παραδοσιακά στελεχώνουν το ρόστερ τους με ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική, ειδικά από τη Βραζιλία. Φέτος η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αριθμεί τέσσερις Βραζιλιάνους στο δυναμικό της. Μιλιτάο, Βινίσιους, Ροντρίγκο και Έντρικ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για του χρόνου τα πλάνα της «Βασίλισσας» θέλουν το παρεάκι αυτό να μεγαλώνει κι άλλο. Σύμφωνα με την ισπανική DIARIOAS, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης χτυπάει ξανά τη πόρτα της Παλμέιρας – από εκεί απέκτησε τον Έντρικ – και διεκδικεί τα δικαιώματα του 18χρονου κεντρικού αμυντικού της βραζιλιάνικης ομάδας, Βίτορ Ρέις.

Διάβασε επίσης: Καλά πήγε αυτό: Ο Ροντρίγκο αποκάλυψε το παρατσούκλι του Έντρικ στη Βραζιλία!

Ο Βίτορ Ρέις της Παλμέριας στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο νεαρός στόπερ έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μόλις σε λίγους μήνες. Η σταθερή παρουσία του στην ενδεκάδα της Παλμέιρας, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει προκαλέσει αίσθηση στην αγορά. Πολλές είναι οι ομάδες της Ευρώπης που έχουν ολοκληρωμένη εικόνα από τα κατορθώματα του Βίτορ Ρέις και ετοιμάζονται να διαπραγματευτούν με την Παλμέιρας για τα δικαιώματά του. Πρώτη και καλύτερη κατά το ρεπορτάζ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Μαδριλένοι είναι γνωστό πως θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή. Το φετινό καλοκαίρι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Γάλλο στόπερ, Λένι Γιορό όμως ηττήθηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βίτορ Ρέις έχει όλα αυτά τα στοιχεία που ξεχωρίζει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Ένα ταλαντούχο παιδί με άστρο και πολλή όρεξη για δουλειά! Το συμβόλαιο του μικρού με την Παλμέιρας έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2028. Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο όμως όταν στη κουβέντα μπλέκεται η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, τα πράγματα… απλοποιούνται υπέρ της!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version