Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους θέλει για… πάντα τον δικό της Ντούσαν: Απλά με μία προϋπόθεση!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θέλει για… πάντα τον δικό της Ντούσαν: Απλά με μία προϋπόθεση!

Η Γιουβέντους φαίνεται πως έχει θέσει σαν στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του Ντούσαν Βλάχοβιτς όσο πιο γρήγορα γίνεται!

10.09.2024 | 20:00

O Ντούσαν Βλάχοβιτς έγινε παίκτης της Γιουβέντους τον Ιανουάριο του 2022. Από τότε μέχρι και σήμερα η σχέση των δύο πλευρών έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Η περσινή σεζόν ήταν κομβική, όμως και για τους δύο.

Ο Σέρβος στράικερ έδειξε την κλάση του και κατάφερε να σημειώσει πολλά και σημαντικά γκολ για τον σύλλογο από το Τορίνο. Γι’ αυτό τον λόγο και ο Τιάγκο Μότα σε συνεργασία με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλουν πώς και πώς να τον κρατήσουν για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα γίνεται.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Στην Άστον Βίλα θεωρούν ότι έχουν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου!

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι στα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του. Και εφόσον στηριχτεί δεν αποκλείεται φέτος να καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερα γκολ. Ωστόσο, για να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Και εκεί φαίνεται πως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα μεταξύ τους, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa».

Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Βαλκάνιο φορ στις τάξεις της. Αρκεί εκείνος από τη μεριά του να λάβει μία γενναία… μείωση στις ετήσιες απολαβές του. Κάτι που δεν είναι ούτε ό,τι καλύτερο. Αλλά ούτε και το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει!

Γιουβέντους: Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο Βλάχοβιτς!

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι περίμεναν καλύτερες εμφανίσεις και πιο παραγωγικές χρονιές από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς όταν άφησε τη Φιορεντίνα για τη Γιουβέντους. Κάτι που στην ουσία δεν έχει συμβεί. Παρόλα αυτά ο Σέρβος στράικερ με την κλάση και την εμπειρία του έχει δείξει πόσο σημαντικός είναι για τη «Μεγάλη Κυρία».

Γι’ αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποί του θα κοιτάξουν να… πατήσουν εκεί. Από την άλλη η ιταλική ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει να τον χάσει. Οπότε το πιο πιθανό είναι να βρεθεί μία μεσαία λύση για τη μεταξύ τους συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version