Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League: Η ενδεκάδα της Εθνικής μας κόντρα στην Ιρλανδία
Nations League

Nations League: Η ενδεκάδα της Εθνικής μας κόντρα στην Ιρλανδία

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία παρατάσσεται η Ελλάδα στο Δουβλίνο ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Nations League.

10.09.2024 | 21:05

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (10/09/24, 21:45 την Ιρλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της League B του Nations League, και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Φινλανδία για το Nations League, αφού στην ενδεκάδα του αγώνα στην έδρα της Ιρλανδίας, θα βρίσκονται για την Εθνική ποδοσφαίρου ο Σιώπης και ο Τζόλης, αντί των Μάνταλου και Πέλκα.

Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας θα αποτελείται από τους εξής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Τζόλης, Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Δουβίκας, Πέλκας, Παυλίδης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version