Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ο Μουσιάλα είναι ο επόμενος Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου»
Μπάγερν Μονάχου

«Ο Μουσιάλα είναι ο επόμενος Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου»

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου θέλουν να δουν τον Μουσιάλα να γίνεται ο επόμενος Τόμας Μίλερ!

10.09.2024 | 13:33

Μπορεί την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Τζαμάλ Μουσιάλα να μην κατάφερε να κατακτήσει τίποτα όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ταλαντούχος! Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός συγκαταλέγεται δικαίως στις λίστες με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της νέας γενιάς. Τους παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο άθλημα. Το αστέρι της Μπάγερν Μονάχου έχει όλο το πακέτο για να ηγηθεί μιας ομάδας top class όπως είναι αυτή από τη Βαυαρία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το όνομα του Μουσιάλα κατά καιρούς συνδέεται με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι σαφώς και θα ήθελαν στο μέλλον να εντάξουν τον 21χρονο στο δυναμικό τους. Το συμβόλαιο του Μουσιάλα με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Μέχρι τώρα η γερμανική ομάδα δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» του νεαρού σε νέα σύμβαση και γι’ αυτό υπάρχουν φήμες που συνδέουν τον Γερμανό με μεταγραφή!

Διάβασε επίσης: Τον ιδανικό αντι-Ντέιβις εντόπισε η Μπάγερν Μονάχου!

Ο Μουσιάλα είναι για την Μπάγερν ο ιδανικός διάδοχος του Τόμας Μίλερ

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δεν θέλει ούτε να ακούει τέτοιες φήμες! Άπαντες στο Αλιάνζ Αρένα βλέπουν τον Μουσιάλα ως τον μεγάλο τους μελλοντικό ηγέτη. Τον ποδοσφαιριστή που θα τραβήξει τον σύλλογο στην επιτυχία. Για τον πρόεδρο της Μπάγερν, Έρμπερτ Χάινερ, ο Μουσιάλα είναι ο διάδοχος του Τόμας Μίλερ στην Μπάγερν: «Θέλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον διατηρήσουμε για πολλά πολλά χρόνια στην ομάδα. Κατά την άποψή μου, θα μπορούσε να μετατραπεί ως ο διάδοχος του Τόμας Μίλερ και να παίξει στην Μπάγερν για άλλα 20 χρόνια».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version