Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Συναγερμός» στην Άρσεναλ – Τραυματίστηκε σοβαρά ο Όντεγκααρντ (vid)
Nations League

«Συναγερμός» στην Άρσεναλ – Τραυματίστηκε σοβαρά ο Όντεγκααρντ (vid)

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα μετά τον τραυματισμό του ηγέτη της ομάδας του, Μάρτιν Όντεγκααρντ!

10.09.2024 | 10:34

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει κάθε λόγο να… μισεί τα «παράθυρα» των εθνικών ομάδων! Ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ έχει βάλει σκοπό τη φετινή σεζόν να φθάσει στη κορυφή της Premier League. Να κερδίσει στον ανταγωνισμό με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ και να αναδειχθεί πρωταθλητής με τους «Κανονιέρηδες».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι διακοπές λόγω εθνικών ομάδων όμως κάνουν διπλό κακό στη δική του ομάδα. Πρώτον ανακόπτουν τον ρυθμό και δεύτερον δημιουργούν… μπελάδες. Χθες βράδυ οι άνθρωποι της Άρσεναλ είδαν τον ηγέτη της ομάδας τους να αποχωρεί τραυματίας σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Νορβηγίας με την Αυστρία, καθώς το σοβαρό χτύπημα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού δεν του επέτρεπε να συνεχίσει!

Διάβασε επίσης: Η Ρεάλ θέλει τον αστέρα της Άρσεναλ αλλά θα πρέπει να δώσει… Γη και ουρανό!

O 25χρονος μεσοεπιθετικός δέχθηκε το χτύπημα του αντιπάλου του. Έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους με το ιατρικό επιτελείο της Νορβηγίας να ζητά από τον προπονητή της ομάδας να τον κάνει άμεσα αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές ημέρες. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τότεναμ για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Η στιγμή του τραυματισμού του Όντεγκααρντ

Ο παίκτης αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου οι γιατροί της Άρσεναλ και της Εθνικής Νορβηγίας διαπιστώσουν το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Από τις πρώτες ενδείξεις όμως άπαντες μιλούν για έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος πιθανότατα να κρατήσει εκτός δράσης τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για αρκετές εβδομάδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version