Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντέκο: «Πήραμε Όλμο, δεν μας χρειαζόταν ο Νίκο Γουίλιαμς»
Μπαρτσελόνα

Ντέκο: «Πήραμε Όλμο, δεν μας χρειαζόταν ο Νίκο Γουίλιαμς»

Ο Ντέκο έσπευσε να δικαιολογήσει την Μπαρτσελόνα για το ότι δεν κατάφερε να αποκτήσει φέτος τον Νίκο Γουίλιαμς.

11.09.2024 | 22:45

Η Μπαρτσελόνα έκανε αρκετό καιρό προσπάθειες έτσι ώστε να φέρει στη Βαρκελώνη τον Νίκο Γουίλιαμς. Έναν από τους διακριθέντες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ισπανίας, στο Euro 2024. Ο Βάσκος εξτρέμ ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και παρέμεινε πιστός στην ομάδα του. Όπως είθισται να συμβαίνει με τους συμπολίτες του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γουίλιαμς συνεχίζει στους Βάσκους για έναν ακόμα χρόνο τουλάχιστον, με την Μπάρτσα και άλλους μνηστήρες να μένουν με την όρεξη. Σίγουρα ο 22χρονος ταλαντούχος ακραίος μέσος θα έδινε τρομερή ποιότητα σε όποιον σύλλογο κι αν υπέγραφε. Για την ώρα, συνεχίζει να τον απολαμβάνει η Μπιλμπάο.

Ο Ντέκο δικαιολόγησε την Μπαρτσελόνα για Γουίλιαμς

Φυσικά, η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς, μιας και δεν άντεχε οικονομικά τέτοιο deal. Επέλεξε τον Ντάνι Όλμο όμως, έναν από τους πρώτους σκόρερ του Euro της Γερμανίας. Κι εκείνος συνέβαλε τα μέγιστα για τη «φούρια ρόχα» ώστε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία της.

Κατ’ επέκταση, η μεταγραφή του από τη Λειψία ήταν λίρα εκατό. Αυτό έδωσε πάτημα στον τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, τον Ντέκο. Ο Πορτογάλος πρώην μέσος των «μπλαουγκράνα» κι όχι μόνο, έσπευσε να δικαιολογήσει την κατάσταση. Θεώρησε ότι με την απόκτηση του Όλμο, το ρόστερ των Καταλανών έγινε υπερπλήρες. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν υπογράψαμε τον Νίκο Γουίλιαμς, καθώς έχουμε τους Ραφίνια, Φεράν, Ανσού, Λαμίν καθώς και τους Φερμίν και Όλμο για να βοηθήσουν εκεί. Ο Ντάνι Όλμο μας δίνει περισσότερες επιλογές αντί να υπογράψουμε έναν ακόμη εξτρέμ.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version