ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μαθήματα άμυνας από τον Μπαστόνι: «Έσβησε» τον Χάαλαντ! (vid)
Μια Σέλτικ να την πιείς στο ποτήρι, η Σλόβαν όμως το γκολ της βραδιάς! (vid)
Άνοιξε τα… ρολά του στο τέλος ο Γκαζανίγκα, νίκη στο 90′ η Παρί! (vid)
Γκίτενς… έκπληξη και γλυκό «διπλό» για την Ντόρτμουντ! (vids)
Η Ίντερ σίγησε την πολυδιαφημισμένη επίθεση της Σίτι! (vids)
Κρύος ιδρώτας στη Σίτι: Πρόβλημα με Ντε Μπρούιν και βγήκε αλλαγή! (vids)
Ποιες Παρί, Σίτι, Ίντερ; Η Σέλτικ τραβά ΟΛΑ τα βλέμματα στην Ευρώπη! (vids)
Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: «Βράζει» στον πάγκο του ο Ιντζάγκι! (vid)
Μπριζ – Ντόρτμουντ: Δραστήριος ο Τζόλης, απίθανο δοκάρι οι Βέλγοι! (vids)
Το πιστεύει ο Φλικ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League»
Στα… περιστέρια το σουτ του Σαβίνιο από πολύ καλή θέση! (vid)
Champions League: Το είδαμε ΚΑΙ αυτό… Έγινε «καμίνι» το «Έτιχαντ» (vid)
Έφτασε Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ! (vid)
«Στο Ρέντη έμαθε να σουτάρει»: Απολαυστικό το πρώτο γκολ του Λάτσι στο Champions League! (vid)
Αγανάκτησε ο Κουντέ: «Πρέπει να απεργήσουμε!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ανρί: «Ο Γκριεζμάν μπορεί να κάνει τα πάντα, παραμένει σημαντικός»

Ο Τιερί Ανρί προχώρησε σε δηλώσεις και είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ανρί: «Ο Γκριεζμάν μπορεί να κάνει τα πάντα, παραμένει σημαντικός»

Λίγοι παίκτες έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην Ατλέτικο Μαδρίτης όσο ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γκριεζμάν είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου και είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της ομάδας. Το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, αντιμετώπισε κάποιες προσωπικές προκλήσεις. Πολλοί περίμεναν ότι θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στο Euro 2024 με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, αλλά αυτό δεν υλοποιήθηκε όπως ήλπιζαν. Ο Τιερί Ανρί, ένας από τους θρύλους του γαλλικού ποδοσφαίρου, μοιράστηκε πρόσφατα την άποψή του για το μέλλον του Γκριεζμάν, δείχνοντας ότι ο επιθετικός απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κατά τη διάρκεια του Euro, ο Γκριεζμάν έχασε τη θέση του βασικού για τη Γαλλία και έπαιξε μόλις 11 λεπτά στο παιχνίδι με το Βέλγιο. Την ίδια στιγμή, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει πλέον αρκετές επιθετικές επιλογές στην Ατλέτικο, συμπεριλαμβανομένων των νέων μεταγραφών Αλεξάντερ Σόρλοθ και Χουλιάν Άλβαρεζ. Όταν ρωτήθηκε για το πώς αυτοί οι παίκτες θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα, ο Ανρί αναγνώρισε ότι θα είναι μια πρόκληση για τον Σιμεόνε να ισορροπήσει την ομάδα του, δηλώνοντας: «Θα το αφήσω στον Σιμεόνε να βρει πώς θα τους κάνει να δουλέψουν όλοι μαζί. Ξέρει τι κάνει με αυτούς τους παίκτες». Γκριεζμάν

Ο Ανρί ακόμα πιστεύει στον Γκριεζμάν

Ο Ανρί επεσήμανε επίσης ότι ο Γκριεζμάν, στα 33 του χρόνια, έχει μεγάλη φθορά μετά από μια μακρά και απαιτητική καριέρα. Εκτός από τη συνεισφορά του σε επίπεδο συλλόγων, ο Γκριεζμάν έχει κερδίσει 137 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, κατατάσσοντάς τον τέταρτο στη λίστα όλων των εποχών για τη Γαλλία. Τώρα απέχει μόλις οκτώ συμμετοχές από το να σπάσει το ρεκόρ που κατέχει ο Ούγκο Λλορίς.

Ο Ανρί σημείωσε: «Ο Γκριεζμάν δεν είναι ένας τυπικός 33χρονος. Παίζει σταθερά από τα 19 του χρόνια και κάθε παιχνίδι είναι απαιτητικό. Ο τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο Μαδρίτης υπό τον Σιμεόνε είναι ιδιαίτερα έντονος και το σωματικό και ψυχικό τίμημα είναι σημαντικό».

Διαβάστε επίσης: Ατλέτικο: Άρχισε η κλάψα πριν το ντέρμπι – «Έτσι ευνοείται η Ρεάλ!»

Παρά τις αναποδιές των τελευταίων μηνών, ο Ανρί πιστεύει ότι ο Γκριεζμάν έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να εξελίσσεται με νέα ταλέντα, ο Σιμεόνε θα πρέπει να βρει τη σωστή ισορροπία στην ομάδα του, αλλά η εμπειρία και οι ικανότητες του Γκριεζμάν θα παραμείνουν αναμφίβολα βασικό κομμάτι της στρατηγικής της για τη συνέχεια. «Ο Γκριεζμάν έπαιξε ως μόνος επιθετικός σε ένα σημείο. Στη συνέχεια, έπαιξε πίσω από τον Ντιέγκο Κόστα. Μετά έπαιξε δεξιά, μετά έπαιξε αριστερά, μετά έπαιξε πίσω από έναν επιθετικό. Αυτό που σας λέει για τον Γκριεζμάν είναι ότι μπορεί να παίξει οπουδήποτε και να προσαρμοστεί. Για μένα, εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης» δήλωσε χαρακτηριστικά.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ