Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα «ξεφορτώνεται» τον Ντε Γιόνγκ κοιτώντας πρωταθλητή Ευρώπης!
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα «ξεφορτώνεται» τον Ντε Γιόνγκ κοιτώντας πρωταθλητή Ευρώπης!

Δεν φέρεται καθόλου καλά η Μπαρτσελόνα στον τραυματία, Φρένκι ντε Γιόνγκ, μιας και ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

12.09.2024 | 21:01

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φρένκι ντε Γιόνγκ στις 22 Απριλίου δεν άφησε τον ποδοσφαιριστή να παίξει στο Euro 2024. Φυσικά, ακόμα παραμένει ανενεργός για την Μπαρτσελόνα για πάνω από 140 μέρες συνολικά. Ο Χάνσι Φλικ δείχνει πως δεν θα χαριστεί σε κανέναν, έτσι σύμφωνα με πληροφορίες της καταλανικής εφημερίδας SPORT, έχει ήδη μιλήσει με τον Ζοάν Λαπόρτα για το θέμα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ντε Γιόνγκ από το 2019 που τον απέκτησε η Μπάρτσα από τον Άγιαξ, έχει πραγματοποιήσει 213 συμμετοχές με τη φανέλα των Καταλανών. Σε αυτές έχει πετύχει, 21 γκολ ενώ έχει μοιράσει 21 ασίστ. Η έλλειψη ρυθμού όμως, ακόμα και όταν γυρίσει από τον τραυματισμό του, κάνει τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα να αναρωτιέται αν όντως ο Ολλανδός μέσος μπορεί να τον βοηθήσει. Ήδη θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του στους ρυθμούς που θέλει ο Γερμανός προπονητής…

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για αντι-Ντε Γιόνγκ

Στο πλαίσιο αυτό, με το συμβόλαιο του 27χρονου χαφ να λήγει το 2026, η Μπαρτσελόνα θα κοιτάξει να τον πουλήσει. Ιδανικά τον Ιανουάριο μιας και η μεταγραφική περίοδος για το καλοκαίρι του 2024 τελείωσε. Αρχικά θα πρέπει να δει πότε ακριβώς θα επιστρέψει ο Ντε Γιόνγκ ώστε να προπονηθεί και να επανεκτιμηθεί ο ρόλος του στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ωστόσο, η SPORT ήδη αναφέρει τον πιθανό αντικαταστάτη του Ολλανδού κεντρικού χαφ. Αυτός είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας και παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος από τον Ντε Γιόνγκ και τον λένε Φαμπιάν Ρουίζ. Ο πρώην άσος της Νάπολι έχει τη μισή αγοραστική αξία σε σύγκριση με τον Ντε Γιόνγκ. Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του και μάλιστα βάζει τον Ολλανδό παίκτη της στην προσφορά που σκοπεύει να κάνει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version