Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η νέα ομάδα του Φοφανά μετά το «ναυάγιο» με την ΑΕΚ!
Ευρώπη

Η νέα ομάδα του Φοφανά μετά το «ναυάγιο» με την ΑΕΚ!

Αφού χθες βράδυ ουσιαστικά δεν τελείωσε αισίως για την ΑΕΚ η υπόθεση Φοφανά, ο φορ της Τσέλσι βρήκε αλλού φετινή ποδοσφαιρική στέγη.

12.09.2024 | 20:45

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για τη φετινή σεζόν τουλάχιστον, βρήκε ο Ντάτρο Φοφανά. Ο Ιβοριανός επιθετικός της Τσέλσι βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά αυτή τελικά ναυάγησε εξαιτίας των απαιτήσεων της αγγλικής ομάδας, τις οποίες οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκαναν αποδεκτές.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Φοφανά, σύμφωνα με τις τελευταίες, θα μετακομίσει στην Τουρκία, αφού θα αγωνιστεί δανεικός στην Γκεζτέπε. Μάλιστα, η Τσέλσι συμφώνησε με τον τουρκικό σύλλογο στους όρους που ήθελε να τα βρει και με την ΑΕΚ. Από τη μία θα υπάρξει ρήτρα αγοράς του από την Γκεζτέπε, αλλά από την άλλη οι Λονδρέζοι θα διατηρήσουν το δικαίωμα να πάρουν πίσω τον ποδοσφαιριστή την 1η Γενάρη, εάν υπάρξει πρόταση για πώληση που να καλύπτει τα «θέλω» τους.

Ακολουθεί ακόμα την ΑΕΚ στο Instagram ο Φοφανά

Το παράδοξο για την ώρα είναι πως ο Ντατρό Φοφανά δεν έχει κάνει unfollow την ΑΕΚ στο Instagram. Ίσως ακόμα να μην έχει ασχοληθεί με τα social media του, μιας και μέλημά του ήταν το πού θα παίζει φέτος ποδόσφαιρο. Αν μη τι άλλο, πλέον δεν υπάρχει λόγος να την ακολουθεί ακόμα την ελληνική ομάδα, παρά μόνο προσωπικό ενδιαφέρον για εκείνη και τα αποτελέσματά της μέσα στη σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version