Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σίρερ περιμένει από τον Κέιν να γράψει ξανά ιστορία με την Εθνική Αγγλίας!
Εθνικές Ομάδες

Ο Σίρερ περιμένει από τον Κέιν να γράψει ξανά ιστορία με την Εθνική Αγγλίας!

Ο Άλαν Σίρερ μίλησε στο «Betfair» και αναφέρθηκε στον Χάρι Κέιν, υπογραμμίζοντας πως ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου μπορεί να γράψει ξανά ιστορία με την Εθνική Αγγλίας.

12.09.2024 | 23:21

Το βράδυ της Τρίτης, ο αρχηγός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, έφτασε σε ένα αξιοσημείωτο ορόσημο στην καριέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φινλανδία. Ο αγώνας σηματοδότησε την 100ή εμφάνιση του Κέιν με τα «Τρία Λιοντάρια». Πριν από τη σέντρα, ο Κέιν τιμήθηκε με ένα ειδικό χρυσό καπέλο, το οποίο του παρουσίασε ο πρώην αστέρας της Αγγλίας, Φρανκ Λάμπαρντ, για να τον τιμήσει για το επίτευγμά του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κέιν δεν έμεινε μόνο στις διακρίσεις – έκανε αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο. Σκοράροντας και τα δύο γκολ στη νίκη της Αγγλίας με 2-0, ο Κέιν εξασφάλισε ότι η ομάδα του ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο UEFA Nations League.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας με τις συμμετοχές όλων των εποχών των ανδρών της Αγγλίας και ο Κέιν έχει βάλει στόχο να ανέβει κι άλλο. Ο απώτερος στόχος; Το ρεκόρ που κατέχει ο πρώην τερματοφύλακας Πίτερ Σίλτον, ο οποίος συγκέντρωσε 125 συμμετοχές για την Αγγλία.

Ο Σίρερ περιμένει και άλλα ρεκόρ του Κέιν

Μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν τον Κέιν είναι ο θρύλος της Αγγλίας Άλαν Σίρερ, ο οποίος είχε 63 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και πέτυχε 30 γκολ. Ο Σίρερ είναι σίγουρος για την ικανότητα του Κέιν να ξεπεράσει το ρεκόρ του Σίλτον. Μιλώντας στο «Betfair», ο Σίρερ εξήρε τις εξαιρετικές ικανότητες και την αφοσίσωση του Κέιν, σημειώνοντας: «Ο Χάρι Κέιν είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και ένας απίστευτος σκόρερ. Γνωρίζω αυτή την επιθυμία να αποδείξεις τον εαυτό σου όταν οι άλλοι σε αμφισβητούν».

Ο Σίρερ αναγνώρισε τις δυσκολίες του Κέιν κατά τη διάρκεια του Euro, αλλά τόνισε ότι κάθε παίκτης έχει την ευκαιρία να επανέλθει. «Όταν ο κόσμος κάνει ερωτήσεις, έχεις την ευκαιρία να τους αποδείξεις ότι κάνουν λάθος. Ο Κέιν το έχει κάνει αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του και το να το κάνει ξανά στην 100ή του συμμετοχή δεν αποτελεί έκπληξη», δήλωσε ο Σίρερ.

Διαβάστε επίσης: Η βραδιά του κατοστάρη Κέιν – ΜΑΤΣΑΡΑ στο Άμστερνταμ (vids)

Προσέθεσε επίσης ότι ενώ ο Κέιν θα πρέπει να παραμείνει σε φόρμα και να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμα, το να σπάσει το ρεκόρ του Σίλτον είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για τον επιθετικό της Αγγλίας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version