Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σαλάχ: «Στόχος της Λίβερπουλ να κατακτήσει φέτος ένα μεγάλο τρόπαιο»
Λίβερπουλ

Σαλάχ: «Στόχος της Λίβερπουλ να κατακτήσει φέτος ένα μεγάλο τρόπαιο»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλει να δει την ομάδα του να σηκώνει φέτος ή την Premier League ή το Champions League!

12.09.2024 | 14:38

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανεβάζει τον πήχη περιμένοντας φέτος να δει μια Λίβερπουλ έτοιμη και ικανή να πατήσει στην κορυφή. Ο Αιγύπτιος επιθετικός των «Κόκκινων» έχει ξεκινήσει πολύ ζεστά τη σεζόν μετρώντας τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ στα τρία πρώτα νικηφόρα παιχνίδια της ομάδας του στην Premier League. Η Λίβερπουλ με τον Άρνε Σλοτ στο τιμόνι της παρουσιάζει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τις νίκες να συνδυάζονται με καλό θέαμα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Θέλει κούπα ο Σαλάχ

Ο Σαλάχ σε συνέντευξή του τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει φέτος να παλέψει μέχρι τελικής πτώσης για τα φέρει ένα μεγάλο τρόπαιο στο Άνφιλντ. «Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο τρόπαιο αυτή τη σεζόν. «κάναμε μερικές συζητήσεις (εννοεί τον Άρνε Σλοτ). Νομίζω ότι μέχρι στιγμής η ομάδα παίζει καλά, που είναι το πιο σημαντικό, και εγώ παίζω καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός της Λίβερπουλ.

Διάβασε επίσης: Η Λίβερπουλ θέλει τον… επόμενο Μπέλινγκχαμ!

«Κατά τη γνώμη μου άλλαξε πολύ το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, οι εξτρέμ πλέον σκοράρουν περισσότερα γκολ. Θα έλεγα ότι ο Henry ήταν αυτός που μου έμοιαζε. O Titi, τον παρακολουθούσα πολύ, αλλά ήταν κάτι σαν κεντρικός επιθετικός, απλά πήγαινε πάντα στην αριστερή πλευρά. Και εγώ έχω αλλάξει. Όταν ήμουν στη Roma, σε δύο σεζόν έβαλα 30 γκολ. Αν βάλω τώρα 30 γκολ σε δύο σεζόν, θα με σκοτώσουν! Αλλά νομίζω ότι αυτό άλλαξε πολύ το στιλ μου, ειδικά στην πρώτη μου σεζόν που κέρδισα τη Χρυσή Παπούτσι, οπότε οι προσδοκίες γίνονται όλο και μεγαλύτερες και μεγαλύτερες».

Θυμίζουμε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ. Μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή» για την επέκταση της συνεργασίας τους. Αυτό ωστόσο δεν αποτελεί εμπόδιο για τον ίδιο τον παίκτη να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για το καλό της ομάδας του Άρνε Σλοτ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version