Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To εκπληκτικό ρολόι του Μπενζεμά με καντράν τη Χρυσή Μπάλα (pic)
Φώτο Ημέρας

To εκπληκτικό ρολόι του Μπενζεμά με καντράν τη Χρυσή Μπάλα (pic)

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ρολόι που θα του θυμίζει για πάντα την... ώρα που κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα το 2022!

12.09.2024 | 11:38

Το πάθος του Καρίμ Μπενζεμά για τα αυτοκίνητα και τα ρολόγια είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Ο Γάλλος σούπερ σταρ φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να… φλεξάρει τα αποκτήματά του. Λίγες εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση του νέου κατόχου της Χρυσής Μπάλας, ο Μπενζεμά θέλησε να κεντρίσει τα φώτα της δημοσιότητας παρουσιάζοντας το νέο του… απόκτημα στα ρολόγια!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ρολόι – τεράστιας οικονομικής αξίας – είναι σίγουρα ειδική παραγγελία από τον Μπενζεμά. Στο καντράν του ρολογιού υπάρχει μια… μινιόν Χρυσή Μπάλα! Ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε για τον Γάλλο σούπερ σταρ για να του θυμίζει την κατάκτηση της σπουδαίας τιμητικής διάκρισης το 2022!

Το απίθανο ρολόι του Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα

Θέλει Βινίσιους για τη Χρυσή Μπάλα 2024 ο Μπενζεμά

Ο Γάλλος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά αποκάλυψε το αγαπημένο του για τη Χρυσή Μπάλα για το 2024 σε συνέντευξή του στη «Marca» τη Δευτέρα. Ο Μπενζεμά υποστηρίζει τον Βραζιλιάνο Βινίσιους Τζούνιορ για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, το κορυφαίο ατομικό τρόπαιο του ποδοσφαίρου.

«Θα πω τον Βινίσιους γιατί το άξιζε την περασμένη σεζόν. Αλλά όχι μόνο για αυτό, αλλά και για το τι έκανε τη σεζόν πριν από αυτόν. Ήταν πάνω από τους άλλους, είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να κερδίσει παιχνίδια μόνος του. Φυσικά, με τη βοήθεια των συμπαικτών του, αλλά είναι πολύ καλός όταν τον χρειάζεται η Ρεάλ και γι’ αυτό του αξίζει η Χρυσή Μπάλα. Εμφανίζεται πάντα όταν πρέπει. «Ο Βίνι είναι το αγαπημένο μου», δήλωσε ο Μπενζεμά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version