Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άφησε το Λίβερπουλ και πάει Λονδίνο ο Μάτιπ!
Premier League

Άφησε το Λίβερπουλ και πάει Λονδίνο ο Μάτιπ!

Ο Ζοέλ Μάτιπ παραμένει στην Premier League. Μια ανάσα από σύλλογο του Λονδίνου ο Καμερουνέζος!

13.09.2024 | 14:30

Χωρίς ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται από το καλοκαίρι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, Ζοέλ Μάτιπ. Ο Καμερουνέζος ολοκλήρωσε τη μακρά θητεία του στη Λίβερπουλ στο φινάλε της περασμένης σεζόν και έκτοτε δεν έχει προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι σήμερα, καθώς όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, ο 32χρονος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το TeamTalk αναφέρει πως ο Ζοέλ Μάτιπ μπορεί να αποχώρησε από τη Λίβερπουλ όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του έμπειρου στόπερ θα είναι όπως όλα δείχνουν η Γουέστ Χαμ. Οι Λονδρέζοι φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Μάτιπ για συνεργασία διάρκειας δύο ετών.

Διάβασε επίσης: Λίβερπουλ: Ο Σλοτ «λιώνει» τους επιθετικούς του στην προπόνηση (vid)

Προς Γουέστ Χαμ ο Ζοέλ Μάτιπ

Ο Ματίπ λόγω τραυματισμού έπαιξε σε μόλις 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν με τη φανέλα των «κόκκινων». Ο έμπειρος στόπερ αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ από το 2016 και έχει μετρήσει σε αυτό το διάστημα 201 συμμετοχές, καθώς και επτά τίτλους. O έμπειρος στόπερ έζησε όλες τις μεγάλες στιγμές της Λίβερπουλ επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ. Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη του αλλού. Η Γουέστ Χαμ έψαχνε στην αγορά την απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου παίκτη για το κέντρο της άμυνάς της. Ο Μάτιπ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Όχι για βασικός αλλά για να δίνει ανάσες στους παίκτες που έχουν τον πρώτο λόγο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version