Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ίντερ έχει ήδη βρει το επόμενο «μηχανάκι» της
Ίντερ

Η Ίντερ έχει ήδη βρει το επόμενο «μηχανάκι» της

Η Ίντερ θέλει τον παίκτη της Άστον Βίλα για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή.

13.09.2024 | 20:25

Η Ίντερ φέρεται να παρακολουθεί τον μέσο της Άστον Βίλα, Τζέικομπ Ράμσεϊ, αναγνωρίζοντας τον 23χρονο ως μακροπρόθεσμο διάδοχο του Χένρικ Μικιταριάν. Σύμφωνα το «Caught Offside», η ομάδα της Serie A βλέπει τον Ράμσεϊ ως παίκτη-κλειδί για τα μελλοντικά της σχέδια. Ο ιταλικός σύλλογος πιστεύει ότι ο Ράμσεϊ θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής τους για τα επόμενα χρόνια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μικιταριάν, ο οποίος είναι 35 ετών, παραμένει ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το 2026. Μέχρι τότε, η Ίντερ θα χρειαστεί αντικαταστάτη και βλέπει τον Ράμσεϊ ως τον ιδανικό υποψήφιο. Ο Ράμσεϊ, προϊόν της ακαδημίας της Άστον Βίλα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της Premier League, αν και οι τραυματισμοί έχουν επιβραδύνει ελαφρώς την πρόοδό του. Το συμβόλαιό του στο Βίλα Παρκ έχει διάρκεια μέχρι το 2027, αλλά η μετακίνησή του στην Ιταλία θα μπορούσε να γίνει ήδη από το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ίντερ θέλει τον Ράμσεϊ

Η Ίντερ φέρεται να θεωρεί ότι ο Ράμσεϊ ταιριάζει εξαιρετικά στο σύστημά της και θα μπορούσε να κάνει επίσημη πρόταση κατά τη διάρκεια της επόμενης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οι Πρωταθλητές Ιταλίας είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Άγγλου διεθνή με ένα ποσό γύρω στα 35 εκατομμύρια ευρώ, τιμή που θα μπορούσε να φτάσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Διαβάστε επίσης: Ίντερ και Μίλαν… φτύνουν το Σαν Σίρο και θέλουν νέο γήπεδο

Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η στάση της Άστον Βίλα. Ο αγγλικός σύλλογος θα μπορούσε να πουλήσει του χρόνου τον παίκτη για να βάλει χρήματα στα ταμεία του καθώς φαίνεται πως δε τον θεωρεί αναντικατάστατο, αλλά την ίδια ώρα γνωρίζει πως δε βιάζεται να τον πουλήσει, καθώς έχει ακόμα αρκετά χρόνια στο συμβόλαιό του. Έτσι, η Ίντερ θα πρέπει να κάνει μία ικανοποιητική πρόταση για να αποσπάσει το «ναι».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version