Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να… σπάσει τα ταμεία για τον αστέρα της Μπάγερν!
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να… σπάσει τα ταμεία για τον αστέρα της Μπάγερν!

Η Λίβερπουλ μετά τον Κιέζα θέλει ακόμη μία «βόμβα» αλλά αυτή θα πρέπει να την πληρώσει ακριβά.

13.09.2024 | 20:39

Η Λίβερπουλ δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο 21χρονος προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο της Λίβερπουλ, αλλά και άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παρόλο που η Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να δεσμεύσει τον Μουσιάλα με νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο, δημοσιεύματα του «CaughtOffside» αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ και άλλοι παρακολουθούν στενά την κατάσταση, καθώς ο παίκτης πλησιάζει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του.

Η Λίβερπουλ θέλει τον Μουσιάλα

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε συνέντευξή του στο «CaughtOffside», ανέφερε ότι ενώ η Μπάγερν είναι αισιόδοξη για την επέκταση του συμβολαίου του Μουσιάλα, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα καμία συμφωνία. Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να τραβήξουν καιρό, γεγονός που αφήνει ανοιχτή την πόρτα σε άλλους συλλόγους να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να υπογράψουν τον Γερμανό διεθνή.

Μάλιστα, θυμίζουμε πως ο Μουσιάλα έχει… ιστορία με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Πέρασε μέρος της νεανικής του καριέρας στην Τσέλσι και εκπροσώπησε τόσο την Αγγλία όσο και τη Γερμανία σε επίπεδο νέων προτού δεσμευτεί να παίξει για τη Γερμανία σε ανώτερο επίπεδο. Αυτό το υπόβαθρο δίνει στους συλλόγους της Premier League ένα μικρό προβάδισμα, καθώς ελπίζουν ότι θα μπορούσαν να τον πείσουν να επιστρέψει στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Ο Σλοτ «λιώνει» τους επιθετικούς του στην προπόνηση (vid)

Το κύριο εμπόδιο για τη Λίβερπουλ θα είναι η τιμή που ζητάει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία φέρεται να είναι περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό και φαντάζει δύσκολο οι «Κόκκινοι» να καταφέρουν να το προσφέρουν στους Βαυαρούς. Πλέον, μένει να φανεί αν του χρόνου όντως θα γίνουν προτάσεις για την απόκτηση του Μουσιάλα και αν η Λίβερπουλ, ή κάποια άλλη ομάδα, θα μπορέσει να αποσπάσει το «ναι» από τον γερμανικό σύλλογο και να κάνει δικό του τον παίκτη.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version