Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Ο Σλοτ «λιώνει» τους επιθετικούς του στην προπόνηση (vid)
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Ο Σλοτ «λιώνει» τους επιθετικούς του στην προπόνηση (vid)

Προπόνηση μέχρι τελικής πτώσεως για τους επιθετικούς της Λίβερπουλ!

13.09.2024 | 13:29

Μοχάμεντ Σαλάχ και Λουίς Ντίαζ βγαίνουν έξω από την παρακάτω λίστα! Και οι δύο έχουν ουσιαστικά εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Και το ταλέντο έχουν και την εμπειρία και το σημαντικότερο, αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Οι υπόλοιποι της επίθεσης… κρίνονται καθημερινά από τον τεχνικό της ομάδας, Άρνε Σλοτ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα. Ξέρει πως το πρόγραμμα που ακολουθεί σε Αγγλία και Champions League είναι συνεχόμενο και πολύ βαρύ. Οι βασικοί του παίκτες αναμένεται να καταπονηθούν πολύ. Για τον λόγο αυτό θέλει να ξέρει πως μπορεί να υπολογίζει και στις υπόλοιπες λύσεις που έχει στον πάγκο. Πως αν τους ρίξει στο χορτάρι θα πάρει εξίσου θετικά στοιχεία.

Διάβασε επίσης: Λίβερπουλ: Ο Σλοτ θέλει… πακέτο δύο παίκτες από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Καίγονται» στην προπόνηση οι επιθετικοί της Λίβερπουλ

Για τον λόγο αυτό, ο βοηθός του Άρνε Σλοτ, Τζον Χάιτινγκα, έχει αναλάβει τους αναπληρωματικούς της επίθεσης. Τους Ντάργουιν Νούνιες, Φεντερίκο Κιέζα και Ντιόγκο Ζότα. Οι τρεις επιθετικοί όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο προπονούνται έξτρα στις προπονήσεις των «Κόκκινων». Ο Χάιτινγκα τους έχει… στρώσει βάζοντάς τους να κάνουν τελειώματα φάσεων. Θέλει να τους έχει ζεστούς προκειμένου ο Σλοτ να έχει τρεις αξιόπιστες εναλλακτικές για την επίθεση της Λίβερπουλ! 

Ειδικά ο Νούνιες θα πρέπει να είναι πάντοτε έτοιμος. Ο Ουρουγουανός παίρνει πολύ χρόνο από τον προπονητή του. Παίζει βασικός στα περισσότερα παιχνίδια έχοντας δίπλα τους Σαλάχ και Ντίαζ. Ο Φεντερίκο Κιέζα «ζεσταίνεται» και περιμένει τις ευκαιρίες από την νέα του ομάδα. Τέλος ο Ντιόγκο Ζότα παραμένει μια σταθερή επιλογή από τον πάγκο. Ένας ποδοσφαιριστής που μπαίνει ως αλλαγή στα παιχνίδια και έχει την αποστολή να βρει τα αντίπαλα δίχτυα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version