Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Ο Μαρέσκα επανενσωματώνει στην ομάδα το μεγάλο αστέρι
Τσέλσι

Τσέλσι: Ο Μαρέσκα επανενσωματώνει στην ομάδα το μεγάλο αστέρι

Ο Έντσο Μαρέσκα είναι έτοιμος να εντάξει ξανά στο σύνολο της Τσέλσι τον Μπεν Τσίλγουελ.

13.09.2024 | 19:34

Ο Μπεν Τσίλγουελ είναι αρκετά πιθανό να βρει ξανά μία θέση στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι, αφού συμπεριλήφθηκε στην ομάδα του συλλόγου για την Premier League. Νωρίτερα το καλοκαίρι, ο Τσίλγουελ είχε ενημερωθεί ότι δεν ήταν μέρος των σχεδίων του Έντσο Μαρέσκα και ήταν ελεύθερος να φύγει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ο σύλλογος αναζήτησε ενεργά έναν νέο προορισμό για τον αριστερό μπακ, ο οποίος κερδίζει περίπου 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ενώ η Τσέλσι κατάφερε να ξεφορτωθεί αρκετούς άλλους παίκτες, ο Τσίλγουελ παρέμεινε στον σύλλογο. Δεν έχει καμία συμμετοχή με την ομάδα ακόμα και προπονείται ξεχωριστά από την πρώτη ομάδα. Ωστόσο, ο Μαρέσκα τον επανέφερε στην πρώτη ομάδα, καθώς θα παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Τσίλγουελ θα επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι

Ο Μαρέσκα αναγνώρισε την κατάσταση σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ, δηλώνοντας: «Ο Μπεν είναι ο μόνος που είναι ακόμα εδώ. Θα καθίσουμε μαζί του και θα βρούμε μια λύση, γιατί εξακολουθεί να είναι μέλος της ομάδας. Πιθανότατα θα επανέλθει σύντομα στις προπονήσεις μαζί μας, αλλά προς το παρόν δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για τη μελλοντική συμμετοχή του Τσίλγουελ, ο Μαρέσκα διευκρίνισε ότι ο αριστερός μπακ προπονείται ξεχωριστά, επειδή η προσδοκία ήταν ότι θα αποχωρούσε από τον σύλλογο. Τώρα, από τη στιγμή που δεν υλοποιήθηκε η μεταγραφή, ο Τσίλγουελ είναι πιθανό να επανενταχθεί στην ομάδα. «Πιθανότατα θα είναι και πάλι ένας από τους παίκτες», πρόσθεσε ο Μαρέσκα.

Διαβάστε επίσης: Το «διαμάντι» της Τσέλσι βρίσκει διέξοδο… μέσω Τουρκίας!

Ο Τσίλγουελ εντάχθηκε στην Τσέλσι από τη Λέστερ το 2020 έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών και έχει ακόμα τρία χρόνια στο συμβόλαιό του. Το 2023 ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, κάνοντας μόλις 13 συμμετοχές στην Premier League λόγω προβλημάτων στους προσαγωγούς και στο γόνατο. Αυτοί οι τραυματισμοί συνέβαλαν επίσης στη δυσκολία της Τσέλσι να βρει αγοραστή για τον Τσίλγουελ το καλοκαίρι, ενώ δεν συμμετείχε και στο Euro 2024 με την Εθνική Αγγλίας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version