Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Ρεάλ Μαδρίτης «μαγειρεύει» αθόρυβα τη… βόμβα του επόμενου καλοκαιριού!
Λίβερπουλ

H Ρεάλ Μαδρίτης «μαγειρεύει» αθόρυβα τη… βόμβα του επόμενου καλοκαιριού!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει πλώρη για το Νησί και πιο συγκεκριμένα το Λίβερπουλ!

14.09.2024 | 10:07

Τα μεταγραφικά δεν τελειώνουν ποτέ όταν… λέγεσαι Ρεάλ Μαδρίτης! Στόχος των Μαδριλένων είναι να γίνονται καλύτεροι χρόνο με τον χρόνο. Όλο και πιο πλήρεις σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση Πέρεθ κινείται σταθερά προς αυτή τη κατεύθυνση. Δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές και στη τεχνική ηγεσία προκειμένου αυτοί να δουλέψουν σκληρά και να φέρουν τρόπαια στον σύλλογο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φέτος το καλοκαίρι τα φώτα έπεσαν πάνω στον Κιλιάν Μπαπέ! Ο Γάλλος σούπερ σταρ είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα και να εντάσσεται στο «οπλοστάσιο» της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πλάνα της «Βασίλισσας» όμως δεν σταματούν εδώ. Η DIARIOAS αποκαλύπτει τα σχέδια της διοίκησης Πέρεθ για το επόμενο καλοκαίρι. Οι Μαδριλένοι θέλουν να ενισχύσουν την επόμενη σεζόν τα φτερά της αμυντικής τους γραμμής. Έτσι εκτός από τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου που έχουν βάλει στο μάτι, παρακολουθούν στενά άλλη μια εξαιρετική περίπτωση. Μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση στην αγορά!

Διάβασε επίσης: Παίκτης της Σοσιεδάδ κάνει… μαθήματα τακτικής στον Αντσελότι: «Γι’ αυτό η Ρεάλ έχει πρόβλημα!»

Η Ρεάλ Μαδρίτης… ψήνει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ

Οι Ισπανοί επιμένουν πως η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση του αστέρα της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο 25χρονος δεξιός μπακ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιό του με τους «Κόκκινους» ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχειν τότε ο Βρετανός θα μείνει ελεύθερος. Αυτό ακριβώς είναι που θέλει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Να μην μπει ποτέ ο παίκτης σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Λίβερπουλ και να συμφωνήσει με τους Μαδριλένους μια νέα μακροχρόνια συνεργασία!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version