Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Καυτός» Γιόκερες, «καυτή» Σπόρτινγκ και 5 στα 5 στην Πορτογαλία (vid)
Ευρώπη

«Καυτός» Γιόκερες, «καυτή» Σπόρτινγκ και 5 στα 5 στην Πορτογαλία (vid)

Ο Βίκτορ Γιόκερες δε σταματά να σκοράρει φθάνοντας αισίως τα οκτώ γκολ σε πέντε αγώνες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα!

14.09.2024 | 09:44

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βίκτορ Γιόκερες δείχνουν ασταμάτητοι! Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας μοιάζει και φέτος δικοί τους υπόθεση! Η εκκίνηση των «Λιονταριών» στη σεζόν είναι άκρως εντυπωσιακή με την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ να καταγράφει την 5η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή σε ένα ακόμη παιχνίδι τον Σουηδό επιθετικό, η Σπόρτινγκ πέρασε… αέρας και από την έδρα της Αρούκα επικρατώντας με 3-0. Ένα τρίποντο που τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έξι βαθμούς μακριά από τους διώκτες της (έχει παιχνίδι παραπάνω). Ο Βίκτορ Γιόκερες σημείωσε ακόμη ένα τέρμα στη φετινή σεζόν φθάνοντας γρήγορα γρήγορα τα οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα.

Διάβασε επίσης: Οι πέντε κορυφαίοι επιθετικοί της εποχής κατά τον Ντιέγκο Φορλάν

Η Σπόρτινγκ δεν χρειάστηκε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Παρόλα αυτά σημείωσε τρία τέρματα στην εστία της αντιπάλου της και έφθασε αισίως τα 19 σε πέντε παιχνίδια. Το σκορ άνοιξε ο Γκονζάλβες στο 24′, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο «καυτός» Γιόκερες κάνοντας το 2-0 στο 73′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τον χορό των τερμάτων ολοκλήρωσε ο Φρανσίσκο Τρινκάο στο 80′ με τον ταλαντούχο εξτρέμ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Το 8ο τέρμα του… δαιμονισμένου Βίκτορ Γιόκερες

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version