ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ζλάταν… βρυχάται μετά την ξεφτίλα: «Γατάκια, εξαφανιστείτε! Εγώ είμαι το αφεντικό»
Καμία ντροπή της Μπάγερν – Για αυτό «σφυροκόπησε» με 9αρα την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (vid)
Ρόμα: Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ντε Ρόσι – Ξενέρωσαν… οι οπαδοί (pic)
Έκτακτο: Δεν αποσύρθηκε ο Πέρισιτς – Επιστροφή σε ομάδα… Champions League!
Θλίψη στο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Τότο Σκιλάτσι!
Ο Μπέλινγκχαμ απάντησε στις φήμες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της Ρεάλ»
Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: Αναβίωση του τελικού της Πόλης
Τσέλσι: Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει στα μάτια του Μαρέσκα
ΕΠΙΣΗΜΟ: Παρελθόν από τη Ρόμα ο Ντε Ρόσι!
Μπαπέ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης μόνο για το Champions League»
Το παραδέχθηκε και ο Μοράτα: «Καλά έκαναν και μας έβρισαν οι οπαδοί»
PODCAST: Έχει και δεύτερη φορά, χωρίς καμία διαφορά
Έρικ Τεν Χαγκ, 2024
Επιστροφές σκέτη… Oasi(s) (POD)
Εικόνα διάλυσης από τη Μίλαν: Εξαγριωμένοι οπαδοί της αποδοκίμαζαν τους παίκτες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Χάαλαντ 4Χ4 και… σούζα το αλογάκι της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Το θωρηκτό Χάαλαντ ξαναχτύπησε δις και χάρισε άλλη μια νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι (2-1 την Μπρέντφορντ).

Χάαλαντ 4Χ4 και… σούζα το αλογάκι της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει στο ρόστερ της τον πιο «καυτό» ποδοσφαιριστή της φετινής σεζόν! Ο Νορβηγός σκόραρε άλλες δύο φορές σήμερα (έφθασε τα εννέα γκολ σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος), χάρισε την νίκη στην Σίτι και οι «Πολίτες» με το 4 στα 4 έμειναν μόνοι πρώτοι στη κορυφή της Premier League.

To ματς

Επιστροφή στη δράση για την Μάντσεστερ Σίτι μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Το γεμάτο καλεντάρι των «Πολιτών» επανεκκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου με την αναμέτρηση κόντρα στη Μπρέντφορντ στο Έτιχαντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε να πάρει άλλη μια νίκη φέτος, την 4η στη σειρά και να διατηρηθεί στη κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλία σήμερα βρέθηκε μια σκληροτράχηλη ομάδα που βρίσκει τον τρόπο να προκαλέσει προβλήματα σε κάθε ομάδα, ειδικά όταν κάποιος την υποτιμήσει!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν την υποτίμησε στην περίπτωσή μας, ωστόσο αιφνιδιάστηκε από τις «Μέλισσες». Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν μόλις 23 δευτερόλεπτα για να δράσουν στο Έτιχαντ και να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Γιοάν Γουισά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Σίτι και την ασταθή απόκρουση του Έντερσον σε σουτ συμπαίκτη του και από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είδαν το 1-0 εις βάρος τους ως μια έξτρα πρόκληση και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν τα πάντα… τούμπα και να βγουν νικητές στο ημίχρονο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Πολίτες» σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός «χτύπησε» δις και έφθασε αισίως το εκπληκτικό 9 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Πρώτα ισοφάρισε το σκορ στο 19′ και μετά στο 32′ με πανέμορφο πλασέ στην αντεπίθεση έκανε την ανατροπή και το 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Καλύτερα, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και πατούσε όποτε ήθελε το γκάζι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχοντας το προβάδισμα στο σκορ διατηρούσε τη μπάλα στα πόδια της και έψαχνε προοδευτικά ένα τρίτο τέρμα που θα καθάριζε οριστικά την υπόθεση νίκη.

Η Μπρέντφορντ αμύνθηκε μαζικά στην επανάληψη προσπαθώντας παράλληλα να βρει την ευκαιρία της στην κόντρα επίθεση. Χάαλαντ, Γκρίλις, Σαβίνιο έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και να τελειώσουν το ματς. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε! Άλλη μια νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ