Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανώνυμος παίκτης Σοσιεδάδ: «Λείπει ακόμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρόος»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ανώνυμος παίκτης Σοσιεδάδ: «Λείπει ακόμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρόος»

Ένας παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως στη «Βασίλισσα» είναι ακόμα φανερή η απουσία του Τόνι Κρόος.

15.09.2024 | 19:08

Ένας παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ μοιράστηκε πρόσφατα την άποψή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αισθάνεται τις συνέπειες της απώλειας του Τόνι Κρόος από το καλοκαίρι. Οι Ισπανοί «γίγαντες» επέστρεψαν στη δράση το βράδυ του Σαββάτου. Αναμετρήθηκαν εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μετά το τέλος του ματς,, ο Κάρλο Αντσελότι προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε πως η Ρεάλ μπορεί να μην άξιζε τη νίκη. Είπε χαρακτηριστικά: «Πιθανόν να μην αξίζαμε τη νίκη γιατί η Ρεάλ Σοσιεδάδ έπαιξε πολύ καλά και πίεσε πολύ». Η δήλωση αυτή ανέδειξε τις δυσκολίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, όπου φάνηκε να μην έχει τον έλεγχο σε καίριες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στη Ρεάλ λείπει ακόμα ο Κρόος

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα στην αρχή της σεζόν. Σύμφωνα με τον ανώνυμο παίκτη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η απουσία του Τόνι Κρόος είναι ο κύριος λόγος για αυτές τις προκλήσεις. Ο Κρόος, ο οποίος αποτελούσε για χρόνια μια κομβική φιγούρα στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης, έφερε εξαιρετική ψυχραιμία και έλεγχο στο κέντρο του γηπέδου. Χωρίς αυτόν, η ομάδα φαίνεται να στερείται αυτά τα κρίσιμα στοιχεία στη μεσαία γραμμή.

Σε συνομιλία που είχε με τον Γκουιλέρμο Ράι του «Athletic» μετά το ματς, ο ανώνυμος παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ ανέφερε: «Μπορείς ακόμα να καταλάβεις ότι τους λείπει ο Τόνι Κρόος. Δεν υπάρχει κανένας σαν και αυτόν εκεί μέσα τώρα». Το σχόλιο αυτό υπογραμμίζει πόσο σημαντική ήταν η επιρροή του Κρόος κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης και πώς η αποχώρησή του έχει αφήσει ένα αισθητό κενό στην απόδοση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ: Οι δύο παίκτες που τσέκαρε από το Τότεναμ – Άρσεναλ… με εντολή Αντσελότι!

Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να νικάει, είναι σαφές ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη πλήρως στη ζωή χωρίς τον Κρόος. Η μεταβατική περίοδος μπορεί να πάρει χρόνο, καθώς προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, με τους νεότερους παίκτες να έχουν ένα μεγάλο κενό να καλύψουν.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version