Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Δεν επιστρέφει στη Γιουβέντους – Προς Μάντσεστερ ο Ραμπιό»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Δεν επιστρέφει στη Γιουβέντους – Προς Μάντσεστερ ο Ραμπιό»

Η υπομονή φέρνει αποτέλεσμα! Ο Αντριέν Ραμπιό είναι πολύ κοντά στην εκπλήρωση της μεγάλης του επιθυμίας!

15.09.2024 | 12:26

Οι μέρες περνούν και Αντριέν Ραμπιό συνεχίζει να βρίσκεται στον… αέρα! Ο Γάλλος διεθνής δεν έχει βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό και ο χρόνος αρχίζει να πιέζει! Τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στη Γιουβέντους έχοντας εκεί σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα! Τον Ιούνιο το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου ολοκληρώθηκε, ο ίδιος δε θέλησε ποτέ του να το ανανεώσει και μοιραία από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα ρεπορτάζ όλους αυτούς τους μήνες έστελναν τον Ραμπιό σε αρκετές ομάδες. Σήμερα επικρατεί ηρεμία με έναν μόνο σύλλογο – κατά τη μητέρα του παίκτη και μάνατζέρ του – να δείχνει το ενδιαφέρον της. Όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στη γαλλική L’ Equipe, ο Αντριέν Ραμπιό δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γιουβέντους, βάζοντας οριστικό τέλος σε αυτό το σενάριο!

Διάβασε επίσης: «Γκάζια» Φλικ σε Γιαμάλ: «Οι πρωταθλητές δεν ξεκουράζονται ποτέ»

Γιουνάιτεντ και Ραμπιό έτοιμοι για συμφωνία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει διάθεση να τα βρει με τον Γάλλο μέσο! Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Θέλει να δέσει το κέντρο του και τι καλύτερο από το να προσθέσει στο δυναμικό του έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις όλα αυτά τα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ραμπιό από την πλευρά του έχει αποκαλύψει με δηλώσεις του πως θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει την τύχη του στην Premier League. Για τον λόγο αυτό έχει απορρίψει άλλες προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα.

Περιμένει καρτερικά να βρεθεί η «χρυσή τομή», να τα βρει με τη Γιουνάιτεντ και να παίξει στο Νησί! Ό,τι είναι θα γίνει όμως θα πρέπει να συμβεί σύντομα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version