Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έξαλλοι στην Παρί με τον Μπαπέ – «Δεν θα σου δώσουμε τίποτα!»
Παρί Σεν Ζερμέν

Έξαλλοι στην Παρί με τον Μπαπέ – «Δεν θα σου δώσουμε τίποτα!»

Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στον Κίλιαν Μπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν!

15.09.2024 | 17:43

Ο Κίλιαν Μπαπέ έφυγε… σαν “εχθρός” από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και οι φίλοι του συλλόγου έμειναν δυσαρεστημένοι από την απόφαση του Γάλλου σταρ να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φυσικά πλέον η κόντρα των δύο πλευρών… έχει πάει σε άλλα επίπεδα, καθώς όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Γαλλίας, ο Μπαπέ αξιώνει ένα ποσό της τάξεων των 46 εκατ. ευρώ από την πρώην του ομάδα.

Ο Μπαπέ θεωρεί πως η Παρί του χρωστάει 46 εκατ. ευρώ από απλήρωτους μισθούς,  κάτι που αρνούνται κατηγορηματικά οι πρωταθλητές Γαλλίας!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει μάλιστα η Sunday Express, οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν τις διαφορές στα δικαστήρια, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ανένδοτη και δεν πρόκειται να πληρώσει τα 46 εκατ. ευρώ που ζητάει ο πρώην επιθετικό της.

Αντιλαμβάνεστε πως πλέον το κλίμα ανάμεσα σε Παρί και Μπαπέ είναι σε…κακό επίπεδο, όμως ο Γάλλος είναι δεδομένο πως θα το τραβήξει στα άκρα, αξιώνοντας αυτό το τεράστιο ποσό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version