Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Elite Champions League: Χάνει την πρεμιέρα της Αλ Νασρ ο Κριστιάνο! (pic)
Αλ Νασρ

Elite Champions League: Χάνει την πρεμιέρα της Αλ Νασρ ο Κριστιάνο! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι παρών στο πρώτο παιχνίδι της Αλ Νασρ στο ασιατικό Champions League.

15.09.2024 | 16:06

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσβλήθηκε από ίωση και θα χάσει τον εναρκτήριο αγώνα της Αλ-Νασρ στο ασιατικό Champions League αυτή την εβδομάδα με αντίπαλο την Αλ-Σόρτα, στο Ιράκ, ανακοίνωσε η σαουδαραβική ομάδα στο X. «Ο αρχηγός της Αλ-Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν αισθανόταν καλά σήμερα και διαγνώστηκε με ιογενή λοίμωξη. Ως εκ τούτου, δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Ιράκ. Ευχόμαστε στον αρχηγό μας ταχεία ανάρρωση», ανέφερε ο σύλλογος στο κοινωνικό αυτό δίκτυο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 39χρονος Πορτογάλος θα πρέπει να τηρήσει μια περίοδο ανάπαυσης στο Ριάντ, αναμένεται δε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στη Σαουδική Pro League την Αλ-Ετιφάκ, την Παρασκευή. Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους συνολικά σε όλα τα κοινωνικά δίκτυά του, στοχεύει στον τίτλο του πρωταθλητή Ασίας με την ομάδα του για να επεκτείνει το τεράστιο παλμαρέ του.

Η πρώτη προσπάθεια με την Αλ-Νασρ έληξε με ήττα στα πέναλτι στα προημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Αλ-Αΐν (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), νωρίτερα φέτος. Η διοργάνωση, που μετονομάστηκε σε Elite Champions League, ξεκινά τη Δευτέρα με νέα μορφή, που συγκεντρώνει 24 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των 12 έκαστος, σε ζώνες Ανατολής και Δύσης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version