Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Έμφραγμα» στο 96′, ούτε σήμερα νίκη η Ρόμα! (vid)
Serie A

«Έμφραγμα» στο 96′, ούτε σήμερα νίκη η Ρόμα! (vid)

Χάρη στο γκολ του Ντε Βίντερ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Τζένοα ισοφάρισε τη Ρόμα και δεν την άφησε να πάρει την πρώτη της νίκη (1-1).

15.09.2024 | 15:39

«Buzzer beater» από τον Ντε Βίντερ η Τζένοα! Η ομάδα της Γένοβας βρήκε στο 90+6′ το γκολ ισοφάρισης στο γήπεδό της και δεν άφησε τη Ρόμα να σκάσει το χειλάκι της. Το τελικό 1-1 στο «Λουίτζι Φεράρις» δεν έδωσε το δικαίωμα στους Ρωμαίους να φτάσουν στο πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν. Για 95 λεπτά κρατούσαν το διπλό στην 4η αγωνιστική της Serie A, αλλά η κεφαλιά του Ντε Βίντερ τούς χάλασε την Κυριακή. Λίγο νωρίτερα από το γκολ ισοφάρισης, ο προπονητής τους, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, αποβλήθηκε…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, η Ρόμα έχει κατρακυλήσει στη 15η θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς. Από πάνω της έξι θέσεις με δυο βαθμούς παραπάνω βρίσκεται η Τζένοα για να αντιληφθούμε την κατάσταση.

Η Τζένοα ξεκίνησε το παιχνίδι με στόχο να ελέγξει τον ρυθμό, ωστόσο η Ρόμα ανέβασε γρήγορα την απόδοσή της και άγγιξε το γκολ στο 31ο λεπτό. Ο Ντιμπάλα έβγαλε ωραία πάσα στον Ντόβμπικ, με τον Ουκρανό να σουτάρει από καλή θέση με το αριστερό, αλλά ο Γκολίνι κατάφερε να μπλοκάρει.




Λίγα λεπτά αργότερα, στο 37′, ο Ντόβμπικ κατάφερε να βρει δίχτυα και να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρόμα. Παρά το ότι αρχικά ακυρώθηκε το τέρμα του Ουκρανού φορ, η παρέμβαση του VAR άλλαξε την απόφαση μετά από επεισοδιακό έλεγχο επτά λεπτών, καθώς υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στην επικοινωνία.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+9′), η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά ο Βάσκες με το σώμα του απέκρουσε το σουτ του Κονέ, με τον Γκολίνι να είναι εκτός θέσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόμα συνέχισε να κυριαρχεί και όλα έδειχναν πως θα κατακτούσε την πρώτη της νίκη. Ωστόσο, στο 90+6′, ο Ντε Βίντερ με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Serie A και ισοφάρισε για την Τζένοα, σφραγίζοντας το τελικό αποτέλεσμα με ένα εντυπωσιακό buzzer beater.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version