Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Γκάζια» Φλικ σε Γιαμάλ: «Οι πρωταθλητές δεν ξεκουράζονται ποτέ»
Μπαρτσελόνα

«Γκάζια» Φλικ σε Γιαμάλ: «Οι πρωταθλητές δεν ξεκουράζονται ποτέ»

Ο Χάνσι Φλικ έχει υψηλές απαιτήσεις από τον Λαμίν Γιαμάλ και δεν το κρύβει!

15.09.2024 | 11:16

Είναι αυτή τη στιγμή ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα. Όλα τα φλας είναι πάνω του! Αναφερόμαστε φυσικά στον 17χρονο Λαμίν Γιαμάλ. Τον Ισπανό επιθετικό που έχει βαλθεί να διαλύσει κάθε ρεκόρ με τις μαγικές του επιδόσεις με τους «μπλαουγκράνα» και την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Στα 17 του ο μικρός έχει πετύχει πράγματα που κανείς άλλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία δεν έχει καταφέρει!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως λέει όμως και ο σοφός λαός: «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» έτσι και στην Μπαρτσελόνα οι απαιτήσεις όσον αφορά τον Γιαμάλ όλο και ανεβαίνουν. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ αναφέρθηκε εκτενώς στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του σημερινού αγώνα με τη Χιρόνα για την 5η αγωνιστική της La Liga. Ο τεχνικός της Χιρόνα, Μίτσελ, στην αναφορά του για τον Γιαμάλ τόνισε πως ο μικρός είναι «ο πιο διαφορετικός ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος».

Διάβασε επίσης: Ο Ντέκο βρήκε στην Ολλανδία τον χαφ που θα δώσει τη λύση στην Μπαρτσελόνα

Φλικ: «Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ο Γιαμάλ είναι μικρός και πρέπει να δουλεύει συνέχεια για να γίνει καλύτερος»

Ο Χάνσι Φλικ από μεριάς του αποθέωσε με τη σειρά του τον ποδοσφαιριστή όμως ταυτόχρονα τόνισε πως ο Γιαμάλ δεν πρέπει να σταματήσει στιγμή να δουλεύει! «Νομίζω πως ο Γιαμάλ είναι ήδη στο υψηλότερο επίπεδο, όμως στην ηλικία αυτή που βρίσκεται έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί. Είναι υπέροχο να τον βλέπεις στις καθημερινές προπονήσεις. Αλλά πρέπει να προχωρήσει, να βελτιωθεί και να δουλέψει σκληρά καθημερινά. Οι πρωταθλητές δεν ξεκουράζονται ποτέ και αν θέλει να γίνει κι αυτός πρέπει να συνεχίσει»!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version