Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ίντερ δεν έχασε, αλλά, σίγουρα δεν… πανηγυρίζει! (vids)
Serie A

Η Ίντερ δεν έχασε, αλλά, σίγουρα δεν… πανηγυρίζει! (vids)

Η Ίντερ ναι μεν ισοφάρισε στο τέλος τη Μόντσα (1-1) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πανηγυρίζει για το παιχνίδι που έκανε.

15.09.2024 | 23:47

Υπάρχουν βραδιές σαν και αυτή. Κακές. Αυτές που η Ίντερ ξέρει ότι θα κάνει, αλλά πρέπει να ξεχάσει γρήγορα. Οι παίκτες του Ιντζάγκι γνώρισαν την πρώτη τους μεγάλη γκέλα για φέτος, με κακή εμφάνιση, που είναι περίπου σαν… ήττα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής φέτος στη Serie A στο εκτός έδρας ματς με τη Μόντσα με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για γκολ και έτσι το πλήρωσαν πολύ ακριβά! Όμως, τα… χειρότερα τα γλύτωσαν χάρη στο γκολ του Ντούμφρις στο 88′.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο είχε την Ίντερ σε ρόλο οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με όρεξη και δύναμη στην αναμέτρηση. Αλλά οι παίκτες της Μόντσα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και έδειξαν ότι κάτι τέτοιο το περίμεναν και με το παραπάνω. Οπότε δεν αιφνιδιάστηκαν! Από την άλλη οι πρωταθλητές όσο περνούσε η ώρα έδειχναν μην μπορούν να βρουν εύκολα διαδρόμους και γενικότερα χώρους, ώστε να παίξουν το παιχνίδι τους και γενικότερα να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος το… έργο δεν άλλαξε. Ο ρυθμός ήταν αργός και σχεδόν κακός. Όσο η Ίντερ δεν τον ανέβαζε τόσο πιο εύκολο γινόταν το έργο των ποδοσφαιριστών της Μόντσα που πίστευαν ολοένα και περισσότερο ότι μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στους περσινούς πρωταθλητές. Και εν τέλει αυτό συνέβη στο 81′ όταν ο Μότα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ίτσο από τα δεξιά και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Ζόμερ, κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα η Ίντερ ανέβασε τις γραμμές της και πίεσε για το τέρμα της ισοφάρισης. Για το 1-1. Μάλλον περισσότερο καλό της έκανε που έμεινε πίσω στο σκορ, παρά όσο το ματς ήταν στο 0-0. Και αυτό φάνηκε όταν ο Ντούμφρις στο 88′ από κοντά έκανε το 1-1 που έμεινε ως το τέλος για τους πρωταθλητές Ιταλίας.







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version