Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ίντερ «κλείνει» τον Ιανουάριο μεταγραφάρα που την… εκτοξεύει!
Ίντερ

Η Ίντερ «κλείνει» τον Ιανουάριο μεταγραφάρα που την… εκτοξεύει!

Η Ίντερ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια αρκετά μεγάλη κίνηση τον Ιανουάριο.

15.09.2024 | 17:39

Η Ίντερ ενδέχεται να επιδιώξει να αποκτήσει τον επιθετικό της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ, από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το «SportMediaset», οι «Νερατζούρι» ετοιμάζονται να κινηθούν για τον διεθνή Καναδό, θέλοντας να τον «κλειδώσουν» για τη νέα σεζόν τους από την αρχή του νέου έτους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 24χρονος θα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους παίκτες το επόμενο καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του με τη Λιλ λήγει στα τέλη Ιουνίου. Παρά τις προσπάθειες της Λιλ να τον πείσει να επεκτείνει την παραμονή του, ο Καναδός επιθετικός δε φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει, καθιστώντας την αποχώρησή του από την ομάδα της Ligue 1 σχεδόν αναπόφευκτη.

Η Ίντερ ετοιμάζεται ετοιμάζει πρόταση για τον Ντέιβιντ

Παρά το γεγονός πως έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες εδώ και καιρό, ο Ντέιβιντ αποφάσισε να μείνει στον σύλλογό του. Ωστόσο, τώρα που λήγει το συμβόλαιό του και έχει μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους στα… πόδια του, δείχνει πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Η Ίντερ επιθυμεί να τον αποκτήσει από πέρσι και έχει συνηθίσει να αποκτάει ελεύθερους παίκτες, όπως έκανε με τους Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν, Ονάνα και Τουράμ. Μάλιστα, έτσι λειτούργησε και φέτος, προσθέτοντας στο ρόστερ της τους Ταρεμί και Ζιελίνσκι. Οι «Νερατζούρι» προετοιμάζονται από τώρα για την απόκτηση του Ντέιβιντ και θα προσπαθήσει να τον πείσει να υπογράψει ως ελεύθερος από την αρχή του νέου έτους.

Διαβάστε επίσης: Η Ίντερ έχει ήδη βρει το επόμενο «μηχανάκι» της

Μάλιστα, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να καταθέσει και μία χαμηλή πρόταση τον Ιανουάριο για να αποκτήσει απευθείας τον ποδοσφαιριστή της Λιλ. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δε μαζεύει αρκετές πιθανότητες. Η Ίντερ τα τελευταία χρόνια σπάνια ξοδεύει ποσά και δε μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο να πληρώσει τον Ιανουάριο για έναν παίκτη που θα μπορέσει να αποκτήσει ως ελεύθερο του χρόνου. Ειδικά από τη στιγμή που επιθετικά έχει αρκετές λύσεις με τους Μαρτίνες, Τουράμ, Ταρεμί, Αρναούτοβιτς και ακόμα και τον Κορέα, αν και ο τελευταίος δεν υπολογίζεται.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version