ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μαθήματα άμυνας από τον Μπαστόνι: «Έσβησε» τον Χάαλαντ! (vid)
Μια Σέλτικ να την πιείς στο ποτήρι, η Σλόβαν όμως το γκολ της βραδιάς! (vid)
Άνοιξε τα… ρολά του στο τέλος ο Γκαζανίγκα, νίκη στο 90′ η Παρί! (vid)
Γκίτενς… έκπληξη και γλυκό «διπλό» για την Ντόρτμουντ! (vids)
Η Ίντερ σίγησε την πολυδιαφημισμένη επίθεση της Σίτι! (vids)
Κρύος ιδρώτας στη Σίτι: Πρόβλημα με Ντε Μπρούιν και βγήκε αλλαγή! (vids)
Ποιες Παρί, Σίτι, Ίντερ; Η Σέλτικ τραβά ΟΛΑ τα βλέμματα στην Ευρώπη! (vids)
Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: «Βράζει» στον πάγκο του ο Ιντζάγκι! (vid)
Μπριζ – Ντόρτμουντ: Δραστήριος ο Τζόλης, απίθανο δοκάρι οι Βέλγοι! (vids)
Το πιστεύει ο Φλικ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League»
Στα… περιστέρια το σουτ του Σαβίνιο από πολύ καλή θέση! (vid)
Champions League: Το είδαμε ΚΑΙ αυτό… Έγινε «καμίνι» το «Έτιχαντ» (vid)
Έφτασε Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ! (vid)
«Στο Ρέντη έμαθε να σουτάρει»: Απολαυστικό το πρώτο γκολ του Λάτσι στο Champions League! (vid)
Αγανάκτησε ο Κουντέ: «Πρέπει να απεργήσουμε!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν αρχίζει να… τρέμει: «Δύσκολο να κρατήσουμε τον Μουσιάλα»!

Η Μπάγερν Μονάχου γνωρίζει πως θα πρέπει να... παλέψει σκληρά για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Μουσιάλα και τα επόμενα χρόνια.

Η Μπάγερν αρχίζει να… τρέμει: «Δύσκολο να κρατήσουμε τον Μουσιάλα»!

Ο διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Μαξ Έμπερλ, επιβεβαίωσε τη θέληση του γερμανικού συλλόγου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζαμάλ Μουσιάλα, αλλά επίσης αναγνώρισε πως αυτό μόνο εύκολο δε θα είναι, καθώς αρκετές ομάδες τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Φυσικά και θέλουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Τζαμάλ. Αυτό δεν είναι μυστικό», δήλωσε ο Έμπερλ. Αποκάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Μουσιάλα έχουν ήδη ξεκινήσει και τώρα θα ενταθούν. Ο σύλλογος οραματίζεται τον Μουσιάλα ως παίκτη-κλειδί στο μέλλον του. «Ο Τζαμάλ πρέπει να είναι το πρόσωπο της Μπάγερν Μονάχου», προσέθεσε, υπογραμμίζοντας τη σημασία του παίκτη στα μακροπρόθεσμα σχέδιά της.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο Έμπερλ παραδέχθηκε: «Θα είναι δύσκολο; Ναι. Αλλά όχι αδύνατο». Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην εκτίμηση του Μουσιάλα για όσα έχει κάνει η Μπάγερν για την καριέρα του, σημειώνοντας ότι ο σύλλογος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του. «Ο Τζαμάλ ξέρει τι έχει στην Μπάγερν. Είναι ο σύλλογος που τον έφερε στο επίπεδό του», δήλωσε ο Έμπερλ, τονίζοντας τον ισχυρό δεσμό μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Μπάγερν

Η Μπάγερν θέλει να κρατήσει για… πάντα τον Μουσιάλα

Οι φιλοδοξίες της Μπάγερν ευθυγραμμίζονται με τους στόχους του ίδιου του Μουσιάλα, καθώς και οι δύο επιδιώκουν την επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο. «Είμαστε φιλόδοξοι, θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους, όπως και ο Τζαμάλ», εξήγησε ο διευθυντής. Ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τον μέσο του, με τον διευθυντή να ξεκαθαρίζει: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Τζαμάλ».

Ο Μουσιάλα βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου εδώ και πέντε χρόνια, και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έχει κατακτήσει δέκα τρόπαια με τον σύλλογο και έχει συμμετοχή σε 77 γκολ σε 167 συμμετοχές.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η σημασία του Μουσιάλα για την Μπάγερν είναι αδιαμφισβήτητη και ο σύλλογος θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του στην Αλιάνζ Αρένα πέρα από το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Οι επερχόμενες διαπραγματεύσεις θα καθορίσουν αν η Μπάγερν θα μπορέσει να κρατήσει ένα από τα λαμπρότερα νεαρά ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ή αν θα δει το «διαμάντι» της να συνεχίζει αλλού την καριέρα του.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ