Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Διπλή σημαντική επιστροφή ενόψει του Champions League!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Διπλή σημαντική επιστροφή ενόψει του Champions League!

Η Ρεάλ Μαδρίτης όλα δείχνουν πως θα έχει μαζί της τους δύο της αστέρες για το πρώτο ματς του UEFA Champions League.

15.09.2024 | 19:26

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, κυρίως εξαιτίας μιας σειράς τραυματισμών βασικών παικτών. Ο Μπραχίμ Ντίαζ είναι η πιο πρόσφατη… προσθήκη στην λίστα τραυματιών του συλλόγου, μετά από τους τραυματισμούς που υπέστησαν οι Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Ορελιέν Τσουαμενί. Ευτυχώς, οι τραυματισμοί που υπέστησαν οι δύο τελευταίοι δεν ήταν σοβαροί, αλλά και πάλι έχασαν αρκετό χρόνο συμμετοχής κατά τον τελευταίο μήνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Και οι δύο παίκτες έκαναν θετικά βήματα στην ανάρρωσή τους την περασμένη εβδομάδα και επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε να μη ρισκάρει κανέναν από τους δύο στον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε σοφή, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη με 2-0 χωρίς να χρειαστεί να επισπεύσει την επιστροφή των δύο μέσων στη δράση.

Ρεάλ

Με δύο επιστροφές η Ρεάλ στην Ευρώπη

Την Κυριακή, οι Μπέλινγκχαμ και Τσουαμενί συνέχισαν την αποκατάσταση τους στην προπόνηση και δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Αυτά είναι ενθαρρυντικά νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι δύο παίκτες αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για την κρίσιμη πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Στουτγάρδη, που θα διεξαχθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Τρίτη.

Η έγκαιρη επιστροφή τους αποτελεί σημαντική ώθηση για τον Αντσελότι, ο οποίος είχε μείνει με μόνο δύο βασικούς μεσοεπιθετικούς -Φεντερίκο Βαλβέρδε και Λούκα Μόντριτς- λόγω της απουσίας των Μπέλινγκχαμ και Τσουαμενί. Με την έναρξη του Champions Leauge, η ύπαρξη πρόσθετου βάθους στη μεσαία γραμμή θα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της ομάδας, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το δύσκολο πρόγραμμα αγώνων που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: Ανώνυμος παίκτης Σοσιεδάδ: «Λείπει ακόμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρόος»

Φυσικά, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί του ματς ακόμα και με τις απουσίες της, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να επιστρέψουν όλοι του οι παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις