Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακόμη ένα ΜΠΑΜ από την ΑΕΚ: Έκλεισε και τον Μαρσιάλ!
ΑΕΚ

Ακόμη ένα ΜΠΑΜ από την ΑΕΚ: Έκλεισε και τον Μαρσιάλ!

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος στράικερ, Αντονί Μαρσιάλ, αφού τα βρήκε σε όλα με την «Ένωση».

16.09.2024 | 23:49

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα θυμούνται για πολλά χρόνια το καλοκαίρι το 2024, αλλά και το φθινόπωρο που το ακολουθεί. Η «Ένωση» έκανε πολλές και σημαντικές προσθήκες σε αρκετές γραμμές. Όμως, αυτή που ξεχώρισε για οικονομικούς, αλλά και για αγωνιστικούς λόγους ήταν αυτή του Έρικ Λαμέλα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ πλέον θα έχει να… κοντράρει τον Αντονί Μαρσιάλ για το ποιος από τους δύο είναι η μεγαλύτερη και πιο γκλαμουράτη μεταγραφή. Ο Γάλλος στράικερ, ο οποίος εδώ και εβδομάδες ήταν χωρίς ομάδα, είχε ακουστεί και γραφτεί στο ρεπορτάζ της ελληνικής ομάδας εδώ και καιρό.

Η ΑΕΚ είναι αυτή που τελικά τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει ο Ματέο Μορέτο ο «Δικέφαλος» έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη και έτσι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμη μία τεράστια κίνηση αυτό το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μαρσιάλ

Ο Άντονι Μαρσιάλ ήταν πριν από χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του γαλλικού ποδοσφαίρου. Με τη φανέλα της Μονακό έκανε τρομερές εμφανίσεις και τελικά το 2015 πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πλήρωσε 60 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του. Μάλιστα, υπήρχε και όρος στο συμβόλαιο του, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό στον γαλλικό σύλλογο αν ο παίκτης κατακτήσουε τη Χρυσή Μπάλα όσο αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ.

Τελικά, ο παίκτης δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να προσφέρει όλα όσα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Από τα βόρεια προάστια στα βόρεια της Αμερικής ο Κλωναρίδης!

Ο Μαρσιάλ έμεινε, λοιπόν, ελεύθερος και έψαξε στην αγορά για την επόμενη ομάδα του. Και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ματέο Μορέτο αυτή δε θα είναι άλλη από την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version