Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εκτοξεύει τις μετοχές του ο Γιαμάλ – Το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Εκτοξεύει τις μετοχές του ο Γιαμάλ – Το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει πράξη την επιθυμία του Λαμίν Γιαμάλ! Να τον κρατήσει για πάντα στα «μπλαουγκράνα».

16.09.2024 | 09:52

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων όμως παράμεινε σταθερή στην απόδοσή της και στον στόχο! Η ομάδα του Χάνσι Φλικ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις επικρατώντας εύκολα αυτή τη φορά της Χιρόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έβγαλαν ποιότητα στο παιχνίδι τους και πήραν το καταλανικό ντέρμπι κερδίζοντας εκτός έδρας τον αντίπαλό τους με 4-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Με αυτή τη νίκη έφθασε τις πέντε σε ισάριθμα παιχνίδια και παρέμεινε μόνη πρώτη στη κορυφή της La Liga. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο 17χρονος Λαμίν Γιαμάλ. Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα σημείωσε δύο γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να κάνει… πλάκα στην αντίπαλό της! Όλα τα φλας δικαίως έχουν πέσει πάνω στον πιτσιρικά. Όλοι βλέπουν στο πρόσωπο του Γιαμάλ τον ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα φόντα να σπρώξει την Μπαρτσελόνα στην επιτυχία. Να την οδηγήσει σε μια νέα «χρυσή» εποχή!

Διάβασε επίσης: Το γκολ του Όλμο θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό! (vid)

Η Μπαρτσελόνα έχει έτοιμο το νέο «χρυσό» συμβόλαιο του Γιαμάλ

Η ισπανική MARCA αποκαλύπτει σήμερα με ρεπορτάζ της την πρόθεση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα να επεκτείνει το συμβόλαιο του Λαμίν Γιαμάλ. Η τρέχουσα σύμβαση θέλει τον 17χρονο στη Βαρκελώνη μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Το νέο συμβόλαιο που θα προταθεί στον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι – όταν και θα έχει συμπληρώσει τα 18 του – θα έχει διάρκεια μέχρι το 2030. Επίσης οι ετήσιες απολαβές του αναμένεται να εκτοξευθούν και να υπερβούν κατά πολύ τις τωρινές και το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που λαμβάνει ανά έτος!

Η διοίκηση Λαπόρτα έχει ως προτεραιότητα την επέκταση του συμβολαίου του Λαμίν Γιαμάλ. Σύμμαχος σε αυτή τη προσπάθεια είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σε δηλώσεις του έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει για πάντα στους «μπλαουγκράνα» και να γράψει τη δική του ιστορία στον καταλανικό σύλλογο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version