Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ ψάχνει για ΤΗΝ «βόμβα» από την Παρί!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ ψάχνει για ΤΗΝ «βόμβα» από την Παρί!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει από τώρα τη μεγαλύτερη μεταγραφή του 2025.

16.09.2024 | 23:20

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την πιθανή υπογραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ τον επόμενο χρόνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παρά το πρόσφατο κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπου η Γιουνάιτεντ έφερε πέντε νέους παίκτες για την πρώτη ομάδα, ο σύλλογος κοιτάζει ήδη μπροστά στις μελλοντικές μεταγραφές. Η μακροπρόθεσμη μεταγραφική στρατηγική της Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι του 2025 φέρεται να έχει καθοριστεί, με σχέδια για την απόκτηση ενός αμυντικού, ενός μέσου και ενός εξτρέμ.

Σύμφωνα με το «Fichajes», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει ήδη κάνει συγκεκριμένα βήματα, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις για το επόμενο πιθανό απόκτημά της. Όπως αναφέρει το Μέσο, ο σύλλογος της Premier League έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τους εκπροσώπους του Ντεμπελέ για μια μετακίνηση στο Ολντ Τράφορντ το 2025. Το «Football Transfers» μετέδωσε ακόμη ότι ο Γάλλος εξτρέμ είναι ανοιχτός σε μια μεταγραφή στην Premier League και είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Ντεμπελέ

Ο 27χρονος εντάχθηκε στην Παρί το 2023, αφού ο σύλλογος ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Φέτος σε τέσσερις συμμετοχές στην Ligue 1, έχει συμμετάσχει σε έξι γκολ, με τρία γκολ και τρεις ασίστ στο ενεργητικό του.

Φυσικά, αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή θα πρόκειται για μία πραγματική «βόμβα». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει σταματήσει να πιστεύει στον Άντονι και έτσι θα ήθελε να αποκτήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ ώστε να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Παίκτης της Γιουνάιτεντ εκθείασε το ντεμπούτο του Σάντσο

Βέβαια, είναι σίγουρο πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να πει το «ναι» και να παραχωρήσει τον Γάλλο μετά από μόλις δύο χρονιές. Έτσι, πλέον μένει να φανεί αν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πραγματικά θα κινηθούν για τον Ντεμπελέ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version