Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Όλμο – Χάνει Μονακό, «παίζεται» για Βιγιαρεάλ
Champions League

Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Όλμο – Χάνει Μονακό, «παίζεται» για Βιγιαρεάλ

Η 4αρα της Μπαρτσελόνα επί της Χιρόνα άφησε πίσω της χαμόγελα για την εμφάνιση αλλά και προβληματισμό για τον τραυματισμό του Ντάνι Όλμο.

16.09.2024 | 11:41

Μια Μπαρτσελόνα που… πετά φωτιές! Οι «μπλαουγκράνα» συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις και επέστρεψαν από τη διακοπή συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν το φίλαθλο κοινό με τις εμφανίσεις τους στη La Liga. Νέο θύμα της ομάδας του Χάνσι Φλικ ήταν η έκπληξη της περσινής σεζόν στην Ισπανία, Χιρόνα. Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της αντιπάλου της με το εντυπωσιακό 4-1 (εκτός έδρας), έκανε το 5 στα 5 και παρέμεινε μόνη πρώτη στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μαζί με τις χαρές όμως υπάρχει και διπλός προβληματισμός στις τάξεις της καταλανικής ομάδας. Από τη μία η απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε – δικαίως – ο Φεράν Τόρες λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Από την άλλη ο τραυματισμός του Ντάνι Όλμο στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος έστειλε εσπευσμένα τον Ισπανό αστέρα στα… πιτς!

Διάβασε επίσης: Εκτοξεύει τις μετοχές του ο Γιαμάλ – Το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα

Χάνει Μονακό ο Όλμο – Στο περίμενε για Βιγιαρεάλ

Ο 26χρονος στάθηκε άτυχος καθώς λίγο μετά την επίτευξη του τέρματός του έμεινε στο χορτάρι έχοντας έντονους μυϊκούς πόνους στον προσαγωγό. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησε να καθησυχάσει το κοινό της ομάδας τονίζοντας πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Σήμερα αναμένεται ο παίκτης να προχωρήσει σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. 

Το ρεπορτάζ της SPORT αναφέρει πως πιθανότατα ο παίκτης θα τεθεί εκτός μάχης για τον αγώνα της Πέμπτης εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θα παίξει με τη Μονακό στην πρεμιέρα του φετινού Champions League. Υπάρχει φόβοι όμως πως θα χάσει και το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ την προσεχή Κυριακή για την 6η αγωνιστική της La Liga.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version