Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Μπάγερν Μονάχου

«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!

Η Μπάγερν Μονάχου είδε τον Τζαμάλ Μουσιάλα να απαντάει αρνητικά στην πρώτη της πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

16.09.2024 | 21:41

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα φέρεται να απέρριψε την αρχική πρόταση συμβολαίου της Μπάγερν Μονάχου λόγω διαφωνίας για τον μισθό, όπως αναφέρει η «Mirror». Ο 21χρονος φέρεται να ζητάει 300.000 λίρες την εβδομάδα, με τις απολαβές του να φτάνουν σε ευρώ τα 18 εκατομμύρια τον χρόνο. Το ποσό αυτό υπερβαίνει κατά 4 εκατομμύρια ευρώ το μισθολογικό όριο των 14 εκατομμυρίων ευρώ που εφαρμόζει η Μπάγερν Μονάχου, αναδεικνύοντας ένα σημαντικό χάσμα μεταξύ της προσφοράς του συλλόγου και των απαιτήσεων του παίκτη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το τρέχον συμβόλαιο του Μουσιάλα με την Μπάγερν Μονάχου διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις για την επέκτασή του έχουν πέσει σε αδιέξοδο, με την Μπάγερν να φέρεται απρόθυμη να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του ανερχόμενου αστέρα. Δεδομένων των πρόσφατων επιτευγμάτων του, ο Μουσιάλα και οι σύμβουλοί του πιστεύουν ότι η τρέχουσα αγοραστική του αξία δικαιολογεί τις μισθολογικές του απαιτήσεις.

Η Μπάγερν έλαβε αρνητική απάντηση από τον Μουσιάλα

Η κατάσταση αυτή έχει σημάνει συναγερμό σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τη Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για την απόκτηση του Μουσιάλα. Εάν η Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, ίσως αναγκαστεί να τον πουλήσει του χρόνου, καθώς περιμένοντας περισσότερο θα κινδύνευε να τον χάσει δωρεάν όταν το συμβόλαιό του πλησιάζει στο τέλος του. Η Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με άλλους κορυφαίους συλλόγους, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου.

Διαβάστε επίσης: Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να… σπάσει τα ταμεία για τον αστέρα της Μπάγερν!

Παρόλα αυτά, η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει εγκαταλείψει τις ελπίδες της. Ο νέος προπονητής Βίνσεντ Κομπανί επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον Μουσιάλα στο Μόναχο και ο σύλλογος εκτιμά τον παίκτη περίπου στις 120 εκατομμύρια λίρες, μια τιμή που θα μπορούσε να αποτρέψει πολλούς πιθανούς «μνηστήρες». Ενώ η κατάσταση παραμένει άλυτη, η Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να εξασφαλίσει το μέλλον του Μουσιάλα, αναγνωρίζοντας την τεράστια αξία του για την ομάδα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version