Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το τρελό ποσό που ζητούσε η Μπαρτσελόνα από τη Φιορεντίνα για τον… άγουρο Ρόκε
Μπαρτσελόνα

Το τρελό ποσό που ζητούσε η Μπαρτσελόνα από τη Φιορεντίνα για τον… άγουρο Ρόκε

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να πιάσει... κορόιδο τη Φιορεντίνα αλλά δεν της βγήκε!

16.09.2024 | 12:00

Τον περασμένο Ιανουάριο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αισθανόταν πως με την απόκτηση του Βίτορ Ρόκε από την Ατλέτικο Παραναένσε… απαντούσε κατά κάποιον τρόπο στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη μεταγραφή Έντρικ! Οι Καταλανοί έκαναν τότε τα πάντα για να ντύσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό στα «μπλαουγκράνα» και εν τέλει κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Ατλέτικο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 19χρονος ήρθε στην Ευρώπη και εντάχθηκε στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι – περσινός προπονητής των «μπλαουγκράνα» – έδωσε ευκαιρίες στον νεαρό όμως ο Ρόκε δεν άρπαξε καμία από τα… μαλλιά μένοντας στην μετριότητα. Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του νυν προπονητή της ομάδας, Χάνσι Φλικ, αποφάσισε να απομακρύνει τον Βραζιλιάνο από το καταλανικό ρόστερ!

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Όλμο – Χάνει Μονακό, «παίζεται» για Βιγιαρεάλ

Οι τρελές απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα στη Φιορεντίνα για τον Βίτορ Ρόκε

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν σοβαρά για να κάνουν δικό τους τον Ρόκε. Τελικά την μάχη κέρδισε η Ρεάλ Μπέτις με τον σύλλογο από την Ανδαλουσία να αποκτά τον Βραζιλιάνο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Μέσα στους υποψηφίους ήταν και η ιταλική Φιορεντίνα. Οι «Βιόλα» πάλεψαν για την υπογραφή του παίκτη προσπαθώντας να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ντανιέλε Πράντε, αποκάλυψε στην ισπανική DIARIOAS πως η Μπαρτσελόνα αξίωνε τρελά ποσά από εκείνους για να παραχωρήσει τον παίκτη. Ποσά που έφθαναν μέχρι και τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Προφανώς η Φιορεντίνα έκανε πίσω και δεν το μετάνιωσε ποτέ! Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει καθόλου εμπειρία από την Ευρώπη και η πρώτη του παρουσία στην Μπαρτσελόνα παίρνει βαθμό κάτω του μετρίου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version